Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MPE (Maquinaria de Producción Europea, S.L.) en la BIEMH 2004

MPE (Maquinària de Producció Europea, SL) en la BIEMH 2004

15/06/2004
Imagen
MPE serà present a la biennal per donar a conèixer noves màquines. A més de les comentades a continuació MPE mostrarà un ampli portafoli de productes: la fresadora mandrinadora Mecof tipus pont amb travesser model PMM, desintegradors de metalls models GSM 5000K, G50, GMSD 900, Exm, EXPM, el centre de mecanitzat paletitzat Trevisan amb plat de tornejar a CNC, rectificadores de perfils amb alta precisió Doebili & Petewe, rectificadora de superfícies planes de pòrtic LGB model R 16090, els bancs de proves ICP per vàlvules, rectificadora de precisió a CNC Rollomatic, model model "GrindSmart 620XS" i la fresadora d'alta velocitat Röders, model RFM 600 DS.

Trepant Radial A CNC de Donau, model Danumeric 440

Es tracta d'una solució flexible i intel ligent als treballs de trepat i és de gran rendibilitat. Realitza la supressió de traçats i puntejats. Utilització manual pura sense limitacions. Compta amb 4 eixos controlats numèricament. Ens disposa d'alineació prèvia de la peça. Treball a 3 estacions al voltant de la màquina. Són adequats per a peces voluminoses. La programació és molt simple, fins i tot sense coneixements de CNC.

Trepant Radial Ràpid Donau Danuflex Alpha

Ofereix una gran capacitat de trepant per pocs diners. Cobreix un espectre gairebé il limitat de peces, és simple en el seu manteniment i robust per la seva construcció. El seu ús serà rendible, tant per mecanitzats unitaris com per al de petites sèries. Aquesta màquina està particularment adaptada per a treballs de trepant amb toleràncies senzilles. Amb tres avenços de treball i 1 x 18 velocitats de cargol-caixa de dos gomes-està adaptada perfectament per a tots els treballs de trepant.

Unitats de mecanitzat SOMEX, robots, MAX12T, Max48GV i etr36 + triax4

Maquinària de Producció Europea, SL presenta el programa d'unitats estàndards de mecanitzats de Somex. Des de 400 Watts a 20 kW, totes les operacions de mecanitzat són realitzables: trepat, roscat, fresat, mandrinat, trepat profund, tornejat, recapçat. El control pot ser pneumàtic, hidràulic o CNC.

Com a novetat presenta:

La unitat de mecanitzat ràpida i precisa per a eines d'alta precisió, model MAX4BGV, concebuda per a una velocitat de rotació màxima de 40.000 rpm, 3 nivells de velocitat. Acoblament de cargol HSK-C32. Sistema d'accionament previst per a un posicionament variable a 360 º.

Equipada en versió estàndard d'una transmissió d'alta prestació i eix normalitzat, i integrant un motor síncron pilotat per un variador d'eix per a una potència de 2 kW S6 màxima. Equipada de rodaments de ceràmica híbrida de greixatge permanent i de juntes laberint pressuritzades per aire. La unitat té un índex de protecció IP64. Aquesta unitat de mecanitzat respon a les exigències d'altes velocitats de tall, gran precisió i qualitat de superfície.

- Robots per a la mecanització: amb les unitats Somex muntades sobre robots, principalment utilitzats per a la soldadura, el muntatge i la manutenció, ara també es pot trepar, mitjançant un cargol motoritzat i un carro d'avanç. En aquesta aplicació per a la indústria aeronàutica (ales d'avió), ia causa del gran nombre d'operacions de trepat a diàmetres i profunditats diferents que s'han de realitzar, podem veure muntats sobre un pòrtic de 25 m de carrera el conjunt de robot, magatzem i unitat MAX5BS equipada d'un dispositiu de fixació per volanderes elàstiques i de desbloqueig pneumàtic que permet el canvi automàtic de les eines pel robot. Somex també ha concebut la unitat de mecanitzat MAX30BS, un sistema de canvi automàtic de cargol ISO40, basada en el mateix principi de la unitat MAX5BS

- La unitat de roscat programable MAX 12T que permet el roscat, per tall o deformació, de gran varietat de passos de rosca, sense canviar la claveguera patró. És un nou concepte basat en un sistema d'avanç diferencial. Totes les funcions de de la MAX12T són innovadores i es pot programar, la velocitat de rotació, l'avanç d'aproximació, de treball, longitud d'avanç ràpid i de treball així com el retrocés.

- El petit centre de mecanitzat: La combinació d'un capçal revòlver, model ETR36 de 6 eixos, robust i compacte, i el mòdul de posicionament de 3 eixos a control numèric, triax 4, permeten obtenir un conjunt complet per a diferents mecanitzats. Equipat amb un control numèric 3 eixos, s'obté la base d'un centre de mecanitzat.

Sauter

Presenta una àmplia gamma de torretes revòlver: quadrades, hexagonals, i de disc tant electromecàniques, hidràuliques i de servomotor, amb o sense motorització d'eines. A més ofereix torretes revòlver per a màquines transfer i especials.

Aquesta marca ofereix servei tècnic per a tota Espanya i Portugal i venda de porta-eines i accessoris. Alguns exemples:

Imagen

Torreta Revòlver de Corona Sauter sèrie 170

Es tracta de torretes que funcionen amb accionament per servomotor de corrent altern i hidràulic.

La utilització d'aquestes torretes i de màquines transfer millora el nivell de producció dels equips ja que redueix els temps de preparació de l'eina de producció. Fins i tot en el camp dels mecanitzats de les grans sèries. Si s'introdueixen sistemes de mecanitzats transfer es necessita un mòdul d'emmagatzematge d'eines que sigui al mateix temps porta-eines i que faci possible un canvi d'eines ràpid. Sauter disposa d'una solució eficaç amb les torretes revòlver de la sèrie 170. Es tracta de torretes amb accionament de cargol d'eines fins a 12.000 rpm.

Porta-eines Sauter

Sauter és conegut com a subministrador de torretes de primera categoria que compleixen amb tots els requisits de rapidesa i producció precisa. Per equipar les nostres torretes, produeix els corresponents porta-eines fixos i motoritzats.
  • Tecnologia Eix B

El mecanitzat complet amb una sola eina incrementa la precisió i redueix els temps no productius.

Eix eix B

Juntament amb l'eix Y i el magatzem d'eines - la solució ideal.

  • Augment de la productivitat gràcies a les altes prestacions en el tornejat i fresat de peces complexes.
  • Fresat també durant la rotació

Eix de motor compacte de grans prestacions:

  • Configurat per a un canvi d'eines ràpid i automàtic (HSK o Capto)
  • Capacitat excepcional de càrrega per a les operacions de fresat, mitjançant el bloqueig amb dentat Hirth.
  • Mínima possibilitat de col·lisió, només una eina.
  • Prolongar la vida útil a causa de la càrrega controlada del coixinet.
  • Unitat de rotació sense joc:
  • Posicionament d'alta precisió en continu mitjançant servomotor CA i tren d'engranatge precarregat (angle de rotació 210 graus)
  • Bloqueig de la posició de cargol amb dentat Hirth en increments de 5 graus (precisió de repetició + / - 0,0008 mm)
  • Mecanitzat precís del contorn requerit mitjançant sistema de mesura d'angle.
  • La taula giratòria eix B en combinació amb una torreta de disc no necessita cap magatzem d'eines.
  • Posicionament en continu d'alta precisió, sense joc, mitjançant servomotor CA i tren d'engranatge precarregat (angle de rotació 180 graus).
  • Capacitat de càrrega incrementada durant les operacions de mecanitzat i evacuació d'encenalls mitjançant el bloqueig amb dentat Hirth en increments de 5 graus (precisió de repetició + - 0,0008 mm sobre radis de 100 mm)

Centres de fresat d'alta velocitat i elevada precisió Mecof

Totes les màquines produïdes per Mecof estan en grau de desbastar i acabar les peces en una sola estacada. L'alta velocitat i l'elevada precisió són els objectius obtenibles amb les màquines Mecof.
  • Performa (Advance Concept Machining)

Màquina amb taula mòbil, amb recorreguts de X 2.300 mm, I 1.000 mm i de Z 1.200. Pes màxim de la peça de 7 tones. Acceleració de 5 m/s2, i avanç de 28.000 mm / min. Capçal estàndard de 4.000 rpm, 30 kW ISO 50, i opcionalment electrohusillo de 36.000 rpm per acabats superficials a alta velocitat. El correcte comportament termodinàmic de l'estructura i l'elevada rigidesa de la columna central fan de la Performa una màquina ideal per a treballs de desbast i acabat.

A més comercialitza la Línia Única, Línia Agile i Línia Dinamill.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis