Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistemas automatizados de pesaje de paquetes y medición volumétrica de palés
Lyl Enginyeria per Turbus a Xile

Sistemes automatitzats de pesaje de paquets i mesurament volumètric de palés

Redacció Interempresas20/06/2012

20 de juny de 2012

Per ampliar i millorar el servei de la divisió Carrego a empreses i particulars, i amb l'objectiu de consolidar la seva posició de lideratge al mercat domèstic, Turbus un dels principals operadors de logística de Xile, ha confiat mitjançant un fabricant de classificadors de paqueteria a Lyl Enginyeria el disseny, integració i engegada d'un sistema automatitzat de pesaje de paquets i mesurament volumètric i pesaje de palés transportats mitjançant un sistema infloor.

Turbus és un dels principals operadors de logística i transport de persones i paqueteria de Xile. Actualment compta amb més d'1.200 vehicles per al transport de persones i mercaderies, més de 6.000 empleats, 24 terminals pròpies al llarg del país i 40.000 metres quadrats d'infraestructures d'emmagatzematge i distribució en quatre localitzacions geogràfiques.

Sistema infloor automatitzat de pesaje de paquets i mesurament volumètric i pesaje de palés transportats de Lyl per Turbus...
Sistema infloor automatitzat de pesaje de paquets i mesurament volumètric i pesaje de palés transportats de Lyl per Turbus.

Bàscules dinàmiques per a paqueteria

Cadascuna de les entrades d'aquest classificador disposa d'una bàscula dinàmica d'altes prestacions fabricada per OCS, subministrades i instal·lades per Lyl Enginyeria.

El classificador cal, ràpid i versàtil a més d'adequat per a una gran varietat de productes. Es tracta d'un sistema resistent per a entorns difícils i amb capacitat per manipular càrregues pesades.

Mesurament volumètric i pesaje de palés

La solució aportada per Lyl Enginyeria per al mesurament volumètric i pesaje de palés transportats mitjançant un sistema infloor està dotada d'un sistema Apatxe Conveyor Pallet Jack dissenyat per al mesurament en moviment. Ofereix volumetria d'objectes paletizables, mercaderia regular i irregular, possible exclusió de palés, volumetria i pesaje simultani i mesurament volumètric ràpid, fiable i precisa amb la resolució més alta possible.

Consolidació al mercat internacional

Amb l'engegada del projecte Turbus a Xile al desembre de 2011, Lyl Enginyeria consolida la seva estratègia d'internacionalització i la presència de la companyia al mercat sud-americà.

Empreses o entitats relacionades

LYL Ingeniería, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis