Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carl Zeiss participa en unas jornadas técnicas sobre fresado de precisión

Carl Zeiss participa en unes jornades tècniques sobre fresat de precisió

08/06/2012

8 de juny de 2012

La Mondragon Unibertsitatea (Guipúscoa) van acollir l'abril passat les Jornades Tecnològiques sobre Fresat de Precisió dirigides a directors industrials, directors de projectes, responsables de departaments de R+D+i i enginyeries, així com a enginyers de fabricació, caps de taller de mecanitzat, caps de control de qualitat i fresadores en general.
Demostració de la DuraMax de Zeiss, durant les Jornades Tecnològiques en Mondragón
Demostració de la DuraMax de Zeiss, durant les Jornades Tecnològiques en Mondragón.
Aquestes jornades han comptat amb la col·laboració de Carl Zeiss, així com amb la ponència de Gari Bilbao (responsable de Zeiss a País Basc) i Fernando García (director de LID), que va versar sobre els Equips de Metrologia per al control dimensional. Cada vegada més, les exigències de precisió en els components és una contínua pressió per als usuaris de les màquines per part dels seus clients. El mecanitzat de precisió i d'ultraprecisión apareix com una evolució per part de la indústria per poder donar resposta a les noves necessitats d'alt valor afegit.

Per això, les jornades van tenir com a objectiu ser capaços d'identificar els principals motius de pèrdua de precisió en el fresat, definir un pla d'acció de millora en els processos de mecanitzat, així com servir de fòrum per establir contactes i relacions en l'àmbit del mecanitzat de precisió.

Empreses o entitats relacionades

Carl Zeiss Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis