Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Novedades y artes marciales se dan la mano con Zünd
La signatura va presentar diversos productes durant la passada edició de Fespa Digital

Novetats i arts marcials es donen la mà amb Zünd

Redacció Interempresas14/05/2012
Zünd, signatura representada per Sign-Tronic, no va deixar passar l'oportunitat de donar a conèixer en la passada edició de Fespa Digital les seves últimes novetats, on va destacar la nova línia de cortadoras S3. Però la presentació en la seva stand no va passar desapercebuda entre els visitants. No només les màquines van atreure a més d'un curiós. Dues lluitadores en quimono sobre un dels productes de gran format van aconseguir reunir a més d'un visitant que no va dubtar a gravar amb el seu smartphone l'espectacle.

Sens dubte, la protagonista va ser la nova línia de cortadoras S3. Després de la presentació de la G3 en 2008, Zünd Cut Center Programari en 2010, i el sistema de manipulació de targetes totalment automàtica l'any 2011, Zünd continua la seva sèrie d'interessants novetats en aquesta fira, on va destacar, aquesta vegada, la línia de cortadoras S3, innovadora i sobretot, ràpida.

Imagen

Amb un innovador sistema de tracció directa, la S3 es construeix per donar velocitat. Els noves taules cortadoras destaquen pel preu i les seves prestacions així com una productivitat. La S3 és capaç de processar una àmplia gamma de materials, inclosos els tèxtils, vinils, pel·lícules, més prims i plàstics, cartró, amb la modularidad i la qualitat típica de Zünd. El S3 compta amb l'estalvi de space-saving i ultra-fast-Z i T de control d'eixos. En conjunt, les característiques de les S3 la converteixen en un versàtil i perfecte sistema de cort la capacitat de la qual es pot ampliar encara més amb eines de plegat i la inserció del router 300W.

Imagen

Processament eficient dels tèxtils en rotllos de fins a 3 metres d'ample, més suau d'enrutamiento d'alumini, i l'enrutamiento en 3D dels materials fins a 50 mil·límetres de grossor es va poder veure en el Stand de Zünd P10 en Fespa Digital a Barcelona. A més, es van poder veure en diversos monitors les diverses característiques del programari Center Cut Zünd.

Imagen

Zünd principals novetats en Fespa:

  • S3 - l'última generació de tall Zünd
  • Zünd Board Handling System, cort digital totalment automatitzat
  • Zünd Cut Center Programari, el tall digital mai ha estat tan fàcil
  • Center-Winder roll-off unit, fàcil maneig, impecable avanç d'extra-amples, materials impresos en rotllo
  • Doble cort, cort amb dues fulles al mateix temps
  • 3D routing, la producció de dissenys en 3D
  • Enrutamiento eficient d'alumini.
foto

Empreses o entitats relacionades

Zund Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis