Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los robots Delta, grandes protagonistas de Fanuc en Hispack

Els robots Delta, grans protagonistes de Fanuc en Hispack

02/05/2012

2 de maig de 2012

Fanuc compte en el seu stand en Hispack (Pab. 1, stand C308) amb els més reeixits de la signatura, entre ells el R-2000iB, M-710iC, M-410iB, M-1iA, M-3iA entre uns altres. A més també disponde de diverses cèl·lules demo per ensenyar aplicacions reals. Entre elles està la cèl·lula Pick&plau amb un robot M-1iA, que realitza l'aplicació amb iRVision integrada, distingint per grandària dos tipus de pastilles i ordenant-les segons aquest en dos recipients.

Un altre protagonista és la cèl·lula Selector M-1A/0.5A, que realitza una aplicació de verificació de qualitat amb iRVision, equipat amb 2 càmeres i sistemes d'il·luminació adequats. Una de les càmeres detecta la forma, posició i orientació angular dels productes que es troben en la taula giratòria perquè el robot els reculli adequadament, tenint en compte l'orientació en l'espai. La segona càmera realitza el procés de verificació de qualitat del producte sobre la marxa, sense deixar de treballar i sense augmentar el temps de cicle podem comprovar tots els detalls, el robot fa la selecció apropiada dels productes (Tipus A, bo o Tipus B, dolent), posant-los en el lloc correcte o realitzant altres operacions.

El robot M-3iA és un dels robots que el visitant pot veure en viu i en directe en el stand de Fanuc en Hispack
El robot M-3iA és un dels robots que el visitant pot veure en viu i en directe en el stand de Fanuc en Hispack.
La cèl·lula Assemblatge Dual Arm M-1iA/0.5A 2 robots M-1iA realitzen una aplicació d'assemblatge de xips, amb visió integrada Fanuc iRVision i funció Multiarm, ja que tots dos manipulen les peces per a un correcte assemblatge. El robot delta M-1iA és segons la marca el “més compacte del món”, ideal per a les indústries productores d'electrònica, dispositius mecànics, productes de laboratoris farmacèutics, etc. D'entre les seves característiques es pot destacar el moviment flexible com el d'una nina humana, temps de cicle ràpids, un braç ultra compacte disponible en dues versions de 4 i 6 eixos i una gran precisió.

Finalment, els visitants poden observar en directe la cèl·lula Pizzes M-3iA/6S, que realitza una aplicació de manipulat de porcions de pizzes mostrant l'abast i velocitat d'aquest robot; i la cèl·lula Pick & Plau M-3iA/6A, la unitat especial per a alimentació del M-3iA, que realitza una aplicació de pick & plau, recollint el producte en moviment horitzontal, mitjançant la funció Visual Line Tracking, d'una cinta transportadora i col·locant-ho de forma vertical en una altra cinta contigua. La seva alta velocitat és ideal per a aquest tipus d'aplicacions, amb 6 kg de capacitat de càrrega i dues versions de 4 i 6 eixos, es presenta com una gran solució per a la manipulació de peces petites, assemblatge de components electrònics i mecànics, alimentació flexible de peces, picking, packaging, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis