Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La visión artificial gana protagonismo en Hispack gracias a Infaimon
Pavelló 1, stand C320

La visió artificial guanya protagonisme en Hispack gràcies a Infaimon

Redacció Interempresas02/05/2012

2 de maig de 2012

Infaimon presenta en Hispack la família Gocator 2300 de sensors de mesuraments 3D d'alta resolució, del fabricador LMI 3D. Els Gocator 2300 són flexibles, potents i molt rendibles. En la cita barcelonina el visitant pot conèixer també Boa Pro, la càmera intel·ligent d'altes prestacions.
La família de sensors de mesuraments Gocator 2300 incorpora una interfície web, funcions de fàcil maneig, podent resoldre aplicacions 3D sense necessitat d'utilització de cap programari addicional. Es pot connectar, configurar i engegar en minuts i gairebé immediatament es podran mesurar especificacions com a amplària, espessor i angles amb extrema precisió.

La família Gocator 2300 està integrada per diversos sensors de diferents camps de visió i existeix un Gocator per pràcticament totes les aplicacions. Pot connectar-se a un port Ethernet i funciona perfectament com a sensor independent, sense necessitat de cap controlador extern. La seva aplicació web integrada és molt intuïtiva i permet l'engegada en pocs minuts, sense la necessitat de descàrrega de cap programari. Totes les dades són visualitzats en temps real.

Sensor de mesuraments Gocator
Sensor de mesuraments Gocator.
D'altra banda, la càmera intel·ligent Boa Pro combina la robustesa de la càmera intel·ligent Boa amb el poder i flexibilitat del programari avançat d'inspecció Sherlock. El resultat és una solució de visió compacta preparada per a diverses aplicacions en gairebé tots els segments industrials. La càmera intel·ligent Boa Pro s'ofereix amb una àmplia gamma de resolucions. El programari inclòs es configura a través d'una connexió de PC local connectat a la Boa a través d'Ethernet. Una vegada configurats per a l'execució, l'enllaç Ethernet es pot desconnectar o s'utilitza per comunicar-se amb altres dispositius a la fàbrica, tals com PLC, robots i HMI. A més d'Ethernet, les càmeres BOA ofereixen connexions directes RS-232, discret I/O i control d'il·luminació.
Càmera intel·ligent Boa Pro
Càmera intel·ligent Boa Pro.
Piranha4-8k, nova càmera lineal dual de Teledyne Dalsa

Infaimon presenta la nova càmera lineal Piranha4-8k (P4-8k) CMOS dual line scan monocrom de Teledyne Dalsa. La P4-8k és el primer model de la nova família Piranha4. Amb un avançat sensor dual line scan de Teledyne Dalsa, la càmera de resolució 8192x2 píxels i grandària de píxel de 7x7µm lliura una velocitat de 70kHz a màxima resolució. Perfecta per a aplicacions com a inspeccions de pantalles planes, circuits impresos moltes altres aplicacions lineals a alta velocitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis