Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hacer frente al centro de mecanizado crítico en fresado y torno
Amb múltiples configuracions

Fer front al centre de mecanitzat crític en fresat i entorn

Redacció MU15/03/2004
Pathtrace ha desenvolupat EdgeCAM amb el convenciment que el temps de mecanitzat és crític, la qual cosa s'accentua en programar centres de mecanitzat amb múltiples configuracions. Amb EdgeCAM 8 obtindrà una solució completa per a centres de mecanitzat complexos en maduixa i torn (2 i 4 eixos, Eixos C, Y i B). Un sistema de CAM efectiu és absolutament vital per assegurar el ràpid retorn de la inversió.
Un dels punts forts de EdgeCAM 8 consisteix en la facilitat de configuració, tant de la màquina com del control, sobre l'aparcament de l'eix i l'avanç de la barra. Per veure el procés de mecanitzat EdgeCAM 8 disposa del navegador d'instruccions i de la "línia de temps" de procés. Aquestes eines de visualització juntament amb la sincronització de torretes, li permetran organitzar el procés de mecanitzat per aconseguir la utilització òptima de l'eina i uns temps de mecanitzat mínims.

Sub-cargol, torretes bessones i eix B

Imagen
Per a la programació amb el sub-claveguera EdgeCAM 8 crea automàticament un duplicat de la peça. Les peces, en ambdós eixos, estan associades una amb l'altra, i alhora amb el disseny CAD original. Això, accelera la configuració de la programació, i elimina els retards si té lloc un canvi en el disseny.

Amb el simulador de EdgeCAM 8 podrà visualitzar el mecanitzat simultani que té lloc en cada eix.

La gran varietat de cicles de fresat i trepat que ja eren a EdgeCAM, així com la recerca automàtica de característiques es poden ara aplicar també a l'eix B.

Simplicitat

EdgeCAM 8 incorpora un navegador d'instruccions millorat, que permet inserir fàcilment noves instruccions de mecanitzat en qualsevol punt de la seqüència. El nou navegador facilita el treball de programació fent-lo més còmod'i senzill, especialment per al programador de torretes bessones / sub-cargol. Amb l'opció definir prioritats, les eines de les torretes es poden alinear i sincronitzar ràpidament, ia més s'ha ressaltat la claveguera. Tot això porta a l'optimització dels cicles que juntament amb la informació del temps de mecanitzat incrementen el grau d'efectivitat.

La nova finestra de la "línia de temps", informa dels temps de cicle de la seqüència i es refereix a processos individuals. Es pot obrir el procés amb doble clic permetent la seva edició. Els processos estan codificats per colors per ajudar a ressaltar la diferència entre les operacions de torn i maduixa en un entorn de maduixa / torn.

Imagen
Aquesta nova eina beneficia l'usuari donant-li una imatge clara de la seqüència de mecanitzat. Es visualitza l'estat de cada eix i de cada torreta, es poden fixar els punts de sincronització i es ressalta qualsevol conflicte en la seqüència. El codi de colors afegeix un major grau de claredat.
Imagen

Creació automàtica de tapes en característiques

Amb EdgeCAM Solid Machinist, s'ha millorat la capacitat per trobar automàticament característiques mecanitzables en la peça, incloent la creació de "tapes" o superfícies a la part superior de cada característica. Aquestes tapes poden utilitzar-se com un simple mètode per ometre les característiques d'un procés de mecanitzat.

Perfilat d'acabat amb intel·ligència

Un nou cicle de perfilat d'acabat ofereix un major control de l'alçada de cresta en el mecanitzat d'acabat per plans en Z.

Els cicles d'acabat per plans en Z són menys eficients i es creen amb el mateix pas cap avall per tota la peça, sense tenir en compte les altures de cresta requerides en cada regió. La regió que requereixi un menor pas dicta el pas per a tota la peça. Amb això es crea un allargament de temps de cicle innecessari i fa que l'eina fregui el material més que tallar amb eficàcia. Amb el nou cicle de EdgeCAM, pot crear-se una única trajectòria per la peça, controlant de manera intel ligent el pas mitjançant l'altura de cresta a cada regió.

Una nova opció en el cicle de mecanitzat 3 eixos permet seleccionar al programador una opció que eviti donar la volta a l'eina en arribar a la vora (lliscar sobre ell) d'una caixera o d'un mascle. Els avantatges d'això es relacionen amb moltes aplicacions, obtenint com a resultat eixos definits amb més precisió en cavitats, evitant la necessitat de crear contorns límit.

Imagen

Simulació del mecanitzat

S'han desenvolupat millores en el simulador de EdgeCAM 8, s'ha aconseguit un major realisme en la simulació de fresat amb els amarratges / obstacles estàtics i dinàmics en el mateix entorn.

En la simulació al voltant, es pot veure la simulació simultània en l'eix principal i en el sub-eix, l'aparcament de l'eix i el moviment d'avanç de barra obtenint una simulació completa de tot el moviment dinàmic.

Més integració CAD

EdgeCAM 8 contínua el seu desenvolupament amb la transferència de configuracions de SolidWorks, assemblatges de Pro/I i els detalls de roscat d'Autodesk Inventor. L'enllaç associatiu entre EdgeCAM Solid Machinist i els principals sistemes de CAD és fonamental per al continu desenvolupament d'EdgeCAM.

EdgeCAM Solid Machinist suporta els següents sistemes de CAD:

  • Pro/Engineer 2001 i Wildfire
  • Pro/Desktop 2001 i Pro/Desktop Express 2001
  • SolidWorks 2004
  • Solid Edge V14
  • Autodesk Inventor R7
  • EdgeCAM Part Modeler versió 2.11
  • Parasolid versió 15.00.137 
Imagen

Més informació: www.edgecam.com

Empreses o entitats relacionades

Autodesk, S.A.
Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis