Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fanuc revela sus cifras de producción de CNCs, servomotores AC y robots

Fanuc revela les seves xifres de producció de CNCS, servomotors AC i robots

25/05/2004

25 maig 2004

GE Fanuc Automation Europe i Fanuc Robotics Europe, dos proveïdors d'equips d'automatització industrial, han donat a conèixer les xifres de producció de la seva empresa matriu, Fanuc (Japó). La companyia nipona ha revelat un total de fabricació de més de 1,4 milions d'CNCS, més de 5 milions de servomotors AC, un nombre rècord en la indústria, i més de 115.000 robots instal·lats a tot el món. Per a poder respondre a la demanda, la capacitat de producció de CNCS de Fanuc és actualment superior a 10.000 unitats per mes, mentre la capacitat de servomotors AC supera les 60.000 unitats mensuals i la producció de robots és aproximadament de 1.300 al mes.

A aquest èxit ha contribuït en gran mesura la reputació dels seus CNCS. El més recent CNC de la Sèrie 30i controla fins a 40 eixos, 24 simultàniament, la qual cosa és el major nombre d'eixos en un control de CNC que existeix en l'actualitat, i és capaç d'executar fins a 10 diferents programes de CNC simultàniament. Fanuc ser la primera a la indústria en produir servomotors AC el 1982. Els models entre 1kW i 5kW s'utilitzen en màquines eina i robots industrials i són utilitzats en aproximadament el 55% de les màquines eina del món.

Fanuc Robotics Europe segueix experimentant una forta demanda d'automatització mitjançant robots. Amb més de 2.000 clients a Europa, l'empresa ha augmentat la seva activitat en gairebé el 250% durant els passats set anys. Al final de 2003, FANUC Robotics havia instal lat més de 23.000 robots en la indústria de l'automòbil i altres indústries a Europa.

També s'ha produït una considerable expansió de la línia de productes de Fanuc Robotics.

Més informació:

www.gefanuc-spain.com

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis