Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entalladora de precisión en la fabricación de chaveteros
L'ús d'un control Omron millora notablement la solució

Entalladora de precisió en la fabricació de chaveteros

Redacció MU15/03/2004
La entalladora de precisió apareix en el mercat com la solució més òptima i eficaç actualment per a la realització de chaveteros interiors o de les més variades formes geomètriques (quadrats, hexàgons, estriats, chaveteros sense sortida, etc.). L'empresa Meco utilitza autòmats programables Omron per governar tots i cadascun dels moviments de la màquina, assegurant el 100% de fiabilitat que requereix una màquina eina.
Imagen
L'empresa Mecànica Comercial Meco, SL es va constituir el 1983 com a fabricant de maquinària per al procés de mòlta de llavors oleaginoses, per a olis vegetals comestibles i industrials. Després de vint anys de treball, l'empresa s'ha adaptat al canvi constant dels temps, millorant les premses de mòlta i fins i tot, desenvolupat altres projectes destinats a l'alimentació, màquina-eina, premses per a aplicacions específiques, arribant a desenvolupar projectes d'alta tecnologia completament innovadors.

En aquest trajecte evolutiu, cal destacar la fabricació de la nova entalladora de precisió que apareix en el mercat com una solució eficaç per a la realització de chaveteros interiors i de les més variades formes geomètriques (quadrats, hexàgons, estriats, chaveteros sense sortida, etc.).

Un dels aspectes més destacables d'aquesta màquina és la utilització d'autòmats programables CPM1A d'Omron per governar tots i cadascun dels moviments de la màquina, tant en els models petits com els grans amb control numèric. L'empresa Trimatik, col·laborador de Omron a Tarragona, va assessorar a Meco sobre aquells productes que millor solució aportarien a les seves màquines. Qualsevol dels dos models incorporen accessoris Omron complementaris com comptadors digitals H3CR I H7CR, temporitzadors i sensors inductius, garantint l'eficàcia i fiabilitat en el funcionament de la màquina, ja que com a màquina eina d'alta precisió, l'entalladora requereix material de la més alta qualitat capaç d'assegurar un 100% de fiabilitat de funcionament.

L'automatització amb el CPM1A la converteix en una entalladora amb rapidesa i precisió que, a causa de la rapidesa i seguretat d'execució en la transmissió d'ordres pels autòmats d'Omron, ha pogut prescindir d'algunes parts mecàniques i / o electromecàniques que tradicionalment són més lentes en execució i resposta. La rapidesa s'aconsegueix també pel fet que els canvis d'eines són molt senzills i per tant molt ràpids.

La cursa, és a dir, el recorregut que ha de fer el fill per fer cada chavetero, s'ajusta amb rapidesa, degut bàsicament a que està controlada per sensors inductius Omron que al seu torn tenen una resposta igualment ràpida i segura. Les màquines convencionals utilitzen un complex sistema mecànic de lleves i excèntriques que fa que l'operació de control de carrera sigui interminable. Gràcies a la precisió de treball dels inductius i la rapidesa amb què l'autòmat provoca el canvi de sentit de treball de tija, es pot ajustar el final de carrera de manera milimètrica, necessitant mínims alleujaments d'eina. Això és útil ja que els alleujaments d'eina són operacions addicionals a la peça, sent millor com més petits i senzills resultin.

Amb tot això, l'entalladora Meco es revela com una novetat mundial en el camp de la realització de les entalles o ranurats interiors, trencant un període d'estancament en el disseny d'aquest tipus de màquines, ja que fins ara, el sistema de funcionament no ha sofert canvis evolutius importants.

Diferències bàsiques amb els models convencionals

    Més informació: www.omron.es

    Empreses o entitats relacionades

    Omron Electronics Iberia, S.A.U.

    Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

    Contrasenya

    Marcar todos

    Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

    Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

    He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

    Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

    REVISTAS

    TOP PRODUCTS

    NEWSLETTERS

    • Newsletter Automatización y Componentes

      31/07/2024

    • Newsletter Automatización y Componentes

      24/07/2024

    Enllaços destacats

    Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

    ÚLTIMAS NOTICIAS

    Empreses destacades

    OPINIÓN

    ENTIDADES COLABORADORAS

    OTRAS SECCIONES

    Serveis