Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Motores gigantes para grandes prensas e inyectoras eléctricas

Motors gegants per a grans premses i injectores elèctriques

Redacció PU01/02/2004
Els últims servomotors i amplificadors servo gegants de GE Fanuc ofereixen parells de fins 3000Nm, fent-los apropiats per a altres àrees d'aplicació, a més de la seva utilització com servomotors per a màquines eina. Els motors i amplificadors de major grandària són ideals, per exemple, per a màquines de modelat per injecció de kilotones i per premses elèctriques de fins a 50.000 kN. Els motors ofereixen fàcil connexió a alta velocitat amb un CNC de GE Fanuc, o amb un control ja existent del fabricant de màquines eina. Això proporciona un control precís, i redueix els costos de funcionament i les operacions que es realitzen repetidament.
Les Sèries Alpha is de servomotors AC de GE Fanuc, que utilitzen els més avançats desenvolupaments en imants de terres rares i rodaments de ceràmica, abasten models amb parells màxims de 1050Nm, 1900Nm, 3800Nm i 5500Nm. El model superior de la gamma, l'Alpha 3000Hvis, és el servomotor síncron més gran existent en l'actualitat amb una potència de sortida màxima de 450kW. Tots els models ofereixen una velocitat contínua màxima de 2000rpm.

Per a aplicacions d'emmotllament per injecció elèctric, les màquines de més de 5.000 kN poden beneficiar d'aquests últims motors de l'extrem superior de la gamma. En comparació amb les màquines convencionals accionades per palanques hidràuliques, l'ús de servomotors elèctrics ofereix cicles de treball reduïts i menors costos de construcció. Amb un CNC de GE Fanuc, alguns motors poden sincronitzar-se amb precisió per dur a terme la injecció, extrusió per cargol, subjecció i ejecció, així com altres processos com ara el de barreja. L'ús d'un motor elèctric redueix també considerablement els costos variables elèctrics, igual que redueix la densitat de partícules i els nivells acústics en l'entorn local.

Les premses elèctriques de 1.000 kN a 50.000 kN i superiors milloraran sensiblement amb la instal lació dels nous motors de parell alt i amplificadors servo sota control de CNC de GE Fanuc.

Les principals avantatges que s'obtenen són la precisió i la repetibilitat. Les premses hidràuliques també es beneficiaran considerablement substituint els sistemes hidràulics per motors elèctrics. Les forces poden aplicar-se per eixos a boles o per mecanismes de tipus corredissa. A més de la precisió que es guanya quan un CNC controla la premsa, els usuaris perceben un entorn de treball més net. Per aconseguir forces majors l'usuari pot treballar amb dos o quatre motors en tàndem o de manera síncron.

La potència es subministra als motors, per mitjà d'un, dos o quatre amplificadors servo SVM1-360HVi d'alta eficàcia de GE Fanuc, depenent del seu tamany, amb una connexió de senyals d'un sol conductor entre els amplificadors. Els amplificadors estan connectats mitjançant un únic cable òptic d'alta velocitat al CNC de GE Fanuc, o l'adaptador servo digital (DSA), si s'utilitzen amb un control del fabricant de màquines.

Hi ha dos tipus d'adaptadors servo digitals (DSA) compactes disponibles, podent ambdós controlar fins a 8 eixos. Una targeta ISA o targeta d'interfície de bus PCI poden instal·lar fàcilment en el control del fabricant i connectar-se al DSA mitjançant un únic cable òptic d'alta velocitat. De manera alternativa, un DSA d'entrada d'impulsos accepta ordres de posició per al control del moviment, en cas que s'utilitzi un PLC com a control.

Més informació: www.gefanuc-spain.com

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis