Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Stäubli presenta por primera vez la nueva generación de pickers de alta velocidad TP80 Fast Picker
Pavelló 3, stand B218

Stäubli presenta per primera vegada la nova generació de pickers d'alta velocitat TP80 Fast Picker

Redacció Interempresas25/04/2012

25 d'abril de 2012

Stäubli Robotics presenta en Hispack el TP80 fast picker, una nova sèrie de pickers d'alta velocitat que ofereix al mercat del packaging elevades prestacions, fins als 200 picks per minut, i una major flexibilitat a un menor cost. Stäubli segueix establint l'estàndard en robòtica en termes d'alta velocitat i precisió en robòtica, assegurant les millors prestacions i temps de cicles més curts.
El nou TP80 Fast Picker representa una innovació, mostrant-se àgil i lleuger quan treballa en els cicles més ràpids i mantenint una elevada precisió amb una repetibilidad homogènia “en tot el volum de treball” a diferència dels seus rivals robots delta. Una simple base subjecta al sòl, o en muntatge en paret, elimina la necessitat de voluminosos i costosos pòrtics reduint el cost d'instal·lació i facilitant la seva integració. Altres avantatges les podem trobar en la primesa del braç, que facilita l'entrada a través de l'obertura de moltes màquines, o en el guiat intern de les línies d'usuari a través de l'eix Z. El TP80 Fast Picker és també competitiu en cost, presentant-se com una alternativa econòmica per a moltes aplicacions sense sacrificar qualitat, durabilitat ni prestacions.
El TP80 Fast Picker de Stäubli es mostra molt àgil i lleuger quan treballa en els cicles més ràpids
El TP80 Fast Picker de Stäubli es mostra molt àgil i lleuger quan treballa en els cicles més ràpids.
El TP80 aquesta disponible en versió de 4 eixos, oferint una gran flexibilitat i adaptant-se a les necessitats del client. El seu estàndard inclou una càrrega màxima portada d'1 kg; 200 picks per minut (sostingut); abast de 800 mm i una carrera en eix Z de 100 mm. Sense oblidar el seu molt elevada rigidesa, repetibilidad de +/- 0,05 mm i protecció IP65 quan se li equipa amb manxa. Les línies d'usuari, tant pneumàtiques (4 i 6 mm) com a elèctriques (4 parells trenats apantallados) queden protegits per l'interior del propi braç i estan accessibles en la brida de l'eina. Opcionalment es pot equipar amb 2 electrovàlvules, instal·lació usuari i manxes. El nou TP80 està controlat per la generació de controladors CS8, la mateixa plataforma que pilota tota la gamma de robots Stäubli. Hi ha disponibles diversos paquets de programari VAL perfectament adaptats a les necessitats dels clients: usuaris, integradors, OEM i fabricadors de màquines.

Sèries HE: els robots que treballen sense roba

L'automatització en el sector alimentari pot requerir especificacions particulars, com en el packaging primari, on la manipulació de producte sense envasar obliga a garantir que l'equipament sigui el més net possible i, alhora, resistent a eventuals processos de neteja de les pròpies sales de treball. Les restriccions acaben forçant a vestir alguns robots amb fonguis protectores per garantir les condicions de treball. Aquesta mesura preventiva es pot millorar gràcies a les aportacions de Stäubli, alliberant al robot d'aquest vestit a mesura i millorant les condicions d'higiene i manteniment. Per a això, ha adaptat la seva coneguda gamma de robots antropomòrfics TX i RX a les exigències del sector, posant a la seva disposició les millors prestacions en velocitat, precisió i destresa al costat d'una elevada fiabilitat i baix manteniment.
Els Stäubli sèrie HE representen un avanç notable en els processos d'automatització del sector alimentari
La sèrie Haig de Stäubli s'ajusta perfectament a les necessitats higièniques del sector alimentari
La sèrie Haig de Stäubli s'ajusta perfectament a les necessitats higièniques del sector alimentari.
Els braços Stäubli amb denominació HE (inicials d'ambient humit en anglès, Humid environment) estan preparats tècnicament per treballar en les condicions més exigents quant a neteja; garantint la manipulació de productes alimentaris sense envasar, i alhora, resistir els ambients més humits, propis de vapors, projeccions d'aigua o els habituals processos de neteja.

Tot el cablejat, inclòs el pneumàtic i elèctric de l'usuari, es condueix per l'interior del propi braç, sortint a una zona segura a través de la base i deixant totes les connexions fora de la zona humida. Es tracta d'un braç presurizado interiorment per reforçar el seu grau de protecció original, IP65 i IP67 en el puny. Lliure de cables i racons, simplifiquen la seva neteja i eliminen qualsevol risc indesitjable d'acumulació de residus. Els seus materials, tractaments superficials i cargols en inoxidable garanteixen la seva protecció a llarg termini.

L'àmplia gamma de models, des de radis de 600 mm d'abast del TX 60 fins als 2.594 mm del TX200L, garanteix la seva utilització en les més diverses aplicacions dins del sector alimentari, podent muntar l'equip en la posició més adequada: sòl, paret o sostre.

Empreses o entitats relacionades

Stäubli Española, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAX JornadasAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis