Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una amplia gama de actuadores y la nueva versión de su sistema de visión Multitouch, protagonistas de Larraioz
Pavelló 3, stand A133

Una àmplia gamma d'actuadors i la nova versió del seu sistema de visió Multitouch, protagonistes de Larraioz

Redacció Interempresas25/04/2012

25 d'abril de 2012

Larraioz Electrònica Industrial no falta a la seva cita amb Hispack, en què desplega tota la seva àmplia gamma d'actuadors, entre els quals destaquen els nous actuadors elèctrics d'altá dinàmica de la marca Exlar, els trencat/lineals de Limlot, la seva pròpia nova línia de lineals LA2P de Larraioz, i els actuadors lineals de Smac. La versió renovada del sistema de control i visualització Multitouch i una nova interconnexió per a PC industrials, són les altres dues grans novetats que Larraioz presenta en Fira de Barcelona.
Entre la gran gamma d'actuadors que Larraioz presenta amb motiu d'Hispack, hem de destacar un producte especialment destinat per a un mercat on les màquines han d'adaptar-se ràpidament a diferents sèries de producció, canvis de formats i en general per a qualsevol tasca de posicionat on es requereixin forces importants i on la velocitat i cadència del posicionat no siguin crítics. Larraioz ha desenvolupat la nova línia d'actuadors LA2P. Aquests actuadors lineals són de tipus plançó i s'ofereixen en carreres màximes de 100, 200 o 300 mm. Poden aplicar forces màximes de 2000 N i disposen d'un controlador amb comunicació CA bus DS402, així com entrades/sortides digitals.
Nova línia d'actuadors lineals LA2P de Larraioz
Nova línia d'actuadors lineals LA2P de Larraioz.
També en actuadors lineals, Larraioz, per mitjà de la seva representada Smac, presenta la nova gamma d'actuadors lineals de bobina mòbil LCA25 i LCA50. Aquests elements són una alternativa competitiva en preu a les aplicacions de clavegueres i/o pneumàtiques. Amb vida útil major de 100 milions de cicles, acceleracions de 40G i recorreguts de fins a 250 mm, aquests actuadors LCA poden fer forces de fins a 150 N i posicionar amb resolucions de fins a 0, 1 µMil·límetres.

En el sector de la mecatrónica, Larraioz acudeix a Hispack amb la seva representada suïssa Linmot, i com a primícia, presenta les noves línies d'actuadors trencat/lineals per a aplicacions d'alta dinàmica. Aquests actuadors són una perfecta solució per a sistemes on el control de força, velocitat i posició són requerits amb un ampli rang de prestacions, tant en angle com en distància. Sistemes de tancat d'ampolles, envasat, cargolat, etc., són aplicacions ideals per a un producte d'elevades prestacions.

Gamma d'actuadors lineals de bobina mòbil Smac LCA25 (esq.), i actuadors trencat/lineals LinMot (dta.).
Gamma d'actuadors lineals de bobina mòbil Smac LCA25 (esq.), i actuadors trencat/lineals LinMot (dta.).
Gràcies a un acord de distribució per a Espanya de productes Exlar, Larraioz expandeix la seva oferta en actuadors elèctrics amb sistemes d'aquesta casa nord-americana. Aquests sistemes permeten realitzar forces de fins a 450.000 N (45 tones força) amb eficiències majors al 90%, que en comparació a valors d'eficiència menors al 50% en els sistemes hidràulics, representen la millor opció de substitució d'actuadors hidràulics/pneumàtics per sistemes purament elèctrics d'alta dinàmica, enorme durada i elevada eficiència.
Actuadors elèctrics Exlar, comercialitzats per Larraioz
Actuadors elèctrics Exlar, comercialitzats per Larraioz.

El Multitouch entra en els PC industrials

En el permanent intent de completar la seva oferta de productes i serveis en l'àmbit de l'automatització de màquines i processos, Larraioz mostra novetats en l'àmbit dels sistemes de control i visualització. Per a un mercat que demanda noves tecnologies, la companyia presenta les noves versions del seu sistema de control i visualització MIPC (Modular Industrial PC). El nou MIPC incorpora ara una visualització amb pantalla Multitáctil de 7”. Dues opcions de sistema operatiu: Linux RT o W7 embedded, permeten el seu ús com a sistema de control i visualització o com a ordinador. La pantalla multitáctil permet la detecció de fins a 10 pulsacions simultànies, suportant així mateix els comandos ‘Gesture’ ja populars en dispositius mòbils.
Nova targeta LEIADM-01, amb 16 entrades i 16 sortides digitals
Nova targeta LEIADM-01, amb 16 entrades i 16 sortides digitals.
Com a complement al sistema de control MIPC (Modular Industrial PC) Larraioz ofereix ara capacitat d'interconnexió local. La nova targeta LEIADM-01, ofereix 16 entrades digitals, 16 sortides digitals, 3 entrades analògiques i 3 sortides analògiques. El seu especial maneig per mitjà d'un maquinari dedicat, permet utilitzar les seves I/O digitals com a ràpides (Avaluació d'encoder en µSegons, PWM, etc) i les seves I/O analògiques per realitzar comparadors de reacció ultrarápida. Tot això sense carregar a la CPU amb exigents algorismes. La nova targeta I/O és de configuració modular i es pot instal·lar en tota la línia de MIPC existents.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis