Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Controlpack muestra sus equipos más punteros para la línea de producción en Hispack
Pavelló 3, stand 224

Controlpack mostra els seus equips més capdavanters per a la línia de producció en Hispack

Redacció Interempresas25/04/2012

25 d'abril de 2012

El sector d'alimentació i peribles compta amb un aliat a tenir en compte. Controlpack acudeix a Hispack amb el propòsit de donar a conèixer les seves últimes innovacions per fer més productiu el final de línia i estalviar costos en consumibles. Com l'envolvedora Macroplat, amb la qual es redueix el cost en embalatge enfront d'altres sistemes (fleix + cantonera). O la nova línia de maquinària Systempack pel retractilado, segellat i embolcall amb film termoretráctil.
Campana retràctil de la línia Systempack, novetat en Hispack
Campana retràctil de la línia Systempack, novetat en Hispack.

En el marc d'Hispack, signatures com Controlpack no es limiten a exposar les seves últimes novetats tecnològiques. Amb la seva presència en la fira, l'empresa aspira a convertir-se en el 'partner' idoni per a la millora de la productivitat en el final de línia i l'estalvi de costos en consumibles. En la consecució d'aquest propòsit, se serveix de les seves noves línies de producte, per així donar un servei global a tot tipus de sectors i necessitats. Des de pimes fins a signatures de majors dimensions i amb necessitats de producció molt exigents.

Equips nous per reduir costos en embalatge, fins i tot en ambients de temperatures extremes

Un breu repàs a les principals solucions tècniques, que es poden veure in situ en el stand de Controlpack, per al sector d'alimentació i peribles. Com l'envolvedora Macroplat, l'enfardadora de palés que fabrica i aplica film amb forats sobre càrregues que requereixen ventilació. Amb la incorporació d'aquest sistema, s'aconsegueix reduir el cost en embalatge enfront d'altres sistemes (fleix + cantonera). Així, es preserva l'estabilitat tèrmica i s'aconsegueix un embalatge més ecològic i de millor manipulació per part de l'operari.

A més, Controlpack presentarà la nova línia de maquinària Systempack pel retractilado, segellat i embolcall amb film termoretráctil. Sigui el que sigui la naturalesa del producte, les característiques del centre de treball i la producció desitjada, existeix un equip de retràctil Systempack que s'adapta a les necessitats concretes del client. A aquest efecte, l'empresa tindrà en exposició la campana manual SPK 1403 i 1554, així com els models semiautomàtics SPK 2554 i 2755 (soldador en L + túnel).

Finalment, s'exhibiran els sistemes de farcit Ranpak mitjançant paper reciclat, la formadora de borses d'aire Mini Pak'r per a protecció en enviament, l'embolsadora automàtica Smart i la nova transpaleta de plàstic Lifter, ideal per a ambients de treball amb condicions de temperatura extremes (cárnicos, congelats, conserves, etc.).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis