Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kuka presenta en Hispack su nuevo concepto en paletizado
Pabelllón 1, stand C330

Kuka presenta en Hispack el seu nou concepte en paletizado

Redacció Interempresas25/04/2012

25 d'abril de 2012

Kuka Robots Ibèrica, presenta per primera vegada a Espanya un producte únic en el seu gènere: la nova generació de robots de paletizado de la sèrie Quantec, que ve a completar la ja existent gamma. El visitant a Hispack té l'oportunitat de provar in situ un robot Kuka, i com amb la sèrie de robots Quantec, la plataforma de programari Kuka WorkVisual i el sistema de control KR C4, l'automatització es torna més senzilla.
La rapidesa és el major repte que han d'afrontar els robots de paletizado emprats en instal·lacions de la indústria alimentària i el sector logístic. No obstant això, la precisió no ha de veure's menyscabada. Ni l'un, ni l'un altre, suposa un problema per als nous robots de paletizado Quantec. Gràcies al seu reduït pes, els robots de paletizado Quantec són extremadament ràpids i els seus cicles són cada vegada més curts. Els models disponibles són el KR 120 Quantec PA, el KR 180 Quantec PA i el KR 240 Quantec PA, amb 120, 180 i 240 quilos de capacitat de càrrega, respectivament. Tots ells presenten un abast de 3.200 mm.
Robot de paletizado Quantec de Kuka
Robot de paletizado Quantec de Kuka.
Un altre aspecte destacat dels robots de paletizado és la seva estructura d'eix buit amb obertura de 60 mm. Aquesta permet tendir els paquets de tubs i cables a l'interior perquè estiguin protegits i puguin recanviar-se ràpidament en cas necessari. D'aquesta manera se simplifica la programació offline i es perllonga la vida útil del paquet de tubs i cables.

KR C4, el sistema de control del futur

El KR C4, que Kuka també presenta en Hispack, és un sistema de control que integra no només els controls de robot, moviment i procés, sinó que també incorpora a la perfecció el control complet de la seguretat. En aquest nou sistema de control, Kuka prescindeix, de forma conseqüent, del maquinari que posa limitacions i ho substitueix per funcions de programari intel·ligents.
Sistema de control KR C4
Sistema de control KR C4.

Empreses o entitats relacionades

Kuka Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis