Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Domino muestra en Hispack 2012 sus innovadoras tecnologías de codificación
Pavelló 3, stand C304

Domino mostra en Hispack 2012 les seves innovadores tecnologies de codificació

Redacció Interempresas25/04/2012

25 d'abril de 2012

Domino, companyia internacional especialitzada en solucions globals de codificació i marcatge, no falta a la seva cita amb Hispack, on mostra tots els equips i tecnologies que disposa per a tasques de codificació i marcatge. En un stand de 132 metres quadrats, els professionals que assisteixin a la fira poden comprovar les capacitats de Domino en tecnologies com la injecció de tinta, el làser vectorial, la transferència tèrmica o la impressió i aplicació d'etiquetes, entre unes altres.
En la visita a l'espai de Domino en Hispack 2012, els visitants tenen davant si totes les solucions tecnològiques de la companyia per al marcatge i la codificació abastant des del producte al palé, és a dir, des de l'inici de la línia de producció (amb embalatges primaris i secundaris) fins al final de la línia (embalatge terciari). El gran estel de la tecnologia allí mostrada és el sistema intelligent Technology i-Tech, el qual permet als equips ser més eficients a un menor cost de manteniment i que ja s'incorpora a totes les sèries d'equips de Domino.
Sèrie D de codificació làser de Domino
Sèrie D de codificació làser de Domino.
Domino desplaça fins a Fira de Barcelona la seva nova Sèrie A de injecció de tinta contínua, la Sèrie D de codificació làser, les solucions d'impressió per transferència tèrmica per a embalatge flexible representades en la Sèrie V, els equips d'impressió i aplicació d'etiquetes de la Sèrie M, les solucions de codificat per a embalatge secundari, safates i costales amb els equips de la Sèrie C i, finalment, la Seriï G d'impressió tèrmica per raig de tinta d'alta qualitat a alta velocitat.

Aquesta és una oportunitat única per poder veure en funcionament els equips de les diferents tecnologies, alguna cosa que ajuda als visitants d'Hispack a conèixer possibles solucions als seus exigents requeriments de producció.

Impresiora Sèrie A de injecció de tinta contínua
Impresiora Sèrie A de injecció de tinta contínua.

Empreses o entitats relacionades

Domino Amjet Ibérica, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis