Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnología, productos y soluciones completas protagonizan las propuestas de Carl Zeiss IMT
L'ensenya alemanya mostra les seves novetats de la seva divisió de metrologia industrial

Tecnologia, productes i solucions completes protagonitzen les propostes de Carl Zeiss IMT

Redacció Interempresas24/04/2012

24 d'abril de 2012

Igual que en edicions anteriors, en la 27ª BIEMH Carl Zeiss IMT presenta nombroses novetats al mercat. Tecnologia, productes i solucions completes són les paraules claus en aquesta ocasió. La qualitat sempre està en primer plànol i proporciona un avantatge decisiu al mercat. Totes les novetats de Carl Zeiss poden visitar-se en el stand G32/H33 en el pavelló 1.

O-Inspect: metrologia òptica i tàctil per realitzar autèntics mesuraments 3D

O-Inspect és la solució ideal per a indústries tals com la del plàstic, la micromecánica, l'automobilística o la medicina. Allà on es requereixi una gran precisió per a una gran quantitat de peces. Aquest equip combina la rapidesa i l'alta resolució dels sensors més avançats amb la precisió i la capacitat de registre tridimensional d'un sistema de mesurament tàctil.

Per cobrir les funcionalitats de l'O-Inspect, anteriorment es requerien quatre equips independents: un microscopi, un projector de perfils, una màquina de mesurament i un perfilómetro. Amb l'O-Inspect, ara pot realitzar totes les tasques de mesurament amb un només aparell, i fins i tot, en alguns casos, amb una sola fixació. El seu multifuncionalidad converteix a O-Inspect en la solució ideal per a tasques de mesurament de sectors com el de l'Enginyeria mèdica, els plàstics, l'Electrònica o la Mecànica de precisió. Gràcies a les seves guies encapsulades i a l'amortiment integrat, es pot utilitzar l'O-Inspect directament en la producció.

A diferència d'altres fabricants que treballen amb diversos objectius fixos, O-Inspect utilitza un objectiu zoom amb 10 augments definits. Els avantatges: d'una banda, s'accelera el procés d'assegurament de la qualitat, ja que no cal canviar els objectius i, d'altra banda, els nivells d'augment definits garanteixen una elevada repetibilidad dels resultats.

Equip de metrologia de visió i tàctil O-Inspect
Equip de metrologia de visió i tàctil O-Inspect.

DuraMax: l'equip de mesurament apropiat per a l'àrea de producció

Mesurar amb rapidesa i precisió al mateix temps, reaccionar flexiblement als canvis: aquests són els requisits d'avui dia en la indústria transformadora i d'arrencada d'encenall

Els calibres i dispositius de comprovació fixos ja no s'amortitzen. Un calibre mesura una sola peça, de vegades només una característica. Els canvis de tasca o d'espectre de mesurament, originen sempre inversions en nous dispositius de comprovació. Amb la DuraMax resulta més econòmic: s'inverteix una sola vegada i es pot mesurar tot: totes les peces i totes les característiques. Ideada per a l'ambient de producció, la DuraMax és tota una MMC amb CNC que ofereix una estabilitat tèrmica de fins a +30° C, sistema antivibratorio passiu, requereix un espai mínim i una engegada molt senzilla. Ve equipada de sèrie amb scanning de Zeiss, bescanviador de palpadores i disposa d'una àmplia selecció de palpadores. Maneig senzill, càrrega des dels tres eixos, requisits d'instal·lació mínims, deixant més espai lliure per al taller.

DuraMax és MMC amb CNC que ofereix una estabilitat tèrmica de fins a +30 °C
DuraMax és MMC amb CNC que ofereix una estabilitat tèrmica de fins a +30 °C.

Micura, la nova màquina de mesurament per coordenades

La màquina de mesurament per coordenades Micura, petita i extremadament precisa, respon a la demanda dels usuaris de tridimensionals compactes. La precisió de la màquina Micura està per sota d'una micra. Això és possible gràcies al sensor Vast XT Gold, que és capaç d'escanejar les superfícies de forma contínua i a una velocitat de 200 punts mesurats per segon. La Micura es va presentar a Europa per primera vegada en la fira Control de Stuttgart, al maig de 2012.

Nova màquina de coordenades Micura
Nova màquina de coordenades Micura.

Axio Imager: gestió d'imatges i microscopía digital

Més que solament un microscopi vertical i més que solament un sistema de gestió d'imatges, Axio Imager presenta una innovadora plataforma modular de microscopía per a totes les tasques de rutina i investigació. Aquest equip ofereix la solució ideal per a la gestió d'imatges sense restar enfocament en microscopía digital; les millors òptiques, sistema IC2S amb la més alta resolució, ofereix clarament més informació en tots els mètodes de contrast; la millor fluorescència amb major contrast; un disseny que s'adapta pel seu modularidad per satisfer els seus requeriments específics; un estativo intel·ligent amb programari integrat per controlar el seu treball passo per pas; la millor precisió amb imatges cel·lulars i un circuit tancat d'enfocament en z; ergonomia i funcionament molt confortables per a un treball més relaxat fins i tot durant períodes perllongats.

Microscopi vertical Axio Imager de Carl Zeiss
Microscopi vertical Axio Imager de Carl Zeiss.

Empreses o entitats relacionades

Carl Zeiss Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis