Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El envase que esteriliza sin manchas, lo último de Mondi Coatings, llega a Hispack
Pavelló 2, stand D 525

L'envàs que esterilitza sense taques, l'últim de Mondi Coatings, arriba a Hispack

Redacció Interempresas23/04/2012

23 d'abril de 2012

Amb freqüència, els plats i salses precuinats, d'alt contingut gras i colors intensos, comporten un efecte secundari no desitjat en l'envàs: les taques. Ja que l'aspecte atractiu i una major vida útil són claus en el sector d'aliments precuinats, Mondi Coatings & Consumer Packaging, una unitat de negocis d'Europe & International Division, es va posar a la feina per trobar una solució a aquest problema. El resultat: un nou envàs esterilizable que garanteix les més estrictes propietats barrera al mateix temps que manté l'opacitat i permet dissenys d'alta qualitat.

En l'actualitat, les borses han adquirit cada vegada major importància, a causa que són una solució d'envasat còmoda, segura i atractiva per al sector d'aliments, productes no alimentaris i aliments per a animals. No hi ha dubte que una presentació atractiva en el punt de venda és indispensable per diferenciar-se amb èxit dels competidors al mercat. Avui dia, els dissenys que marquen tendència contenen extenses àrees blanques o colors clars, per la qual cosa suposen un repte per a l'envàs esterilizable. Mondi Coatings & Consumer Packaging va començar a treballar en aquest àmbit, fins a aconseguir un material innovador que ofereix, d'una banda, excel·lents propietats barrera i d'ompliment; i per l'altre, presentar sense taques  productes de to intens.

“Una sofisticada borsa esterilizable que prevé la formació de taques”

“En els últims anys les exigències cada vegada majors del mercat d'aliments precuinats han fet sorgir diverses innovacions en el sector dels envasos. Estem orgullosos de poder presentar als nostres clients i al mercat una sofisticada borsa esterilizable que prevé la formació de taques”, va assegurar sobre aquest tema Stefan Gutheil, director gerent de Mondi Consumer Bags. Entre els principals avantatges d'aquesta innovadora borsa figura que aquesta es pot omplir i processar de la mateixa forma que les borses normals. “El laminatge especial no solament garanteix la més estricta innocuïtat i la major resistència mecànica, sinó que també presenta un avantatge addicional. I és que es pot obrir fàcilment, amb solament esquinçar la superfície”, explica. Amb aquest llançament, Mondi completa la seva gamma de borses, segons el director gerent de la companyia. “Gràcies al nostre equip d'enginyers d'aplicacions i gerents de desenvolupament –puntualitza– Mondi ocupa una posició pionera en oferir als seus clients aquesta nova solució”.

A l'esquerra, s'aprecia la nova borsa Anti-Staining Pouch amb un laminatge especial que prevé l'aparició de taques i la decoloración...
A l'esquerra, s'aprecia la nova borsa Anti-Staining Pouch amb un laminatge especial que prevé l'aparició de taques i la decoloración. A la dreta, s'observa com una borsa estàndard que conté un producte gras, deixa taques.

L'estructura característica del material posseeix excel·lents propietats barrera, per exemple contra la transmissió d'oxigen. Al llarg del procés d'esterilització, el laminatge conserva el seu aspecte atractiu i impedeix que es produeixin taques o decoloración –fins i tot en els dissenys de color blanc–. Gràcies a la seva alta opacitat s'assegura una presentació atractiva durant tota la vida útil del producte. “La nova estructura del material permet obrir la borsa esquinçant, d'una manera neta i directa, alguna cosa molt important quan es tracta de salses. Per tant, la borsa que prevé l'aparició de taques és la solució d'envasament ideal per a plats precuinats de tomàquet, curri o chile, d'alt contingut gras i colors intensos, i també per a la indústria d'aliments per a animals”, conclou Stefan Gutheil.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis