Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alfa Laval, de gira por las ferias alemanas Ifat y Achema

Alfa Laval, de gira per les fires alemanyes Ifat i Achema

23/04/2012

23 d'abril de 2012

Alfa Laval estarà present aquesta primavera en les fires Ifat Entsorga, saló dedicat a la tecnologia mediambiental que se celebra en Munich del 7 a l'11 de maig, i en Achema, la gran fira l'enginyeria química, a la protecció ambiental i a la biotecnologia que té lloc en Messe de Frankfurt del 18 al 22 de juny.

La companyia mostra en Ifat el seu decantador centrífug Aldec G3-75, un nou equip que és capaç de proporcionar estalvis energètics de fins a un 40% i de processar fins a un 10% més de fang; Aldrum G3 - Mega, la tercera generació d'espesadores, que serà exposat per primera vegada en aquesta mostra. A més, exhibeix MBR Demo Unit, el mòdul de filtració per membrana MBR que ofereix simplicitat en el procés; Videoscopy, l'eina de visualització que s'utilitza per saber com és un decantador per dins sense necessitat de desmuntar-ho, així com Cosmos Protector d'Equip, una motorització del decantador centrífug que està dissenyat per prendre accions proactives abans que aparegui qualsevol problema i optimitzar el rendiment sense sacrificar la qualitat.

Per la seva banda, Alfa Laval presenta en Achema les seves solucions per optimitzar les plantes de producció en les indústries, química, biotecnològiques i farmacèutiques. A més dels bescanviadors soldats Compabloc, una solució provada, “altament eficient i fiable”, es mostren els més avançats bescanviadors, decantadors i separadores centrífugues.

Empreses o entitats relacionades

Alfa Laval Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis