Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Battenfeld presenta un nuevo concepto de accionamiento

Battenfeld presenta un nou concepte d'accionament

Redacció PU15/10/2003
Battenfeld Extrusionstechnik (representada a Espanya per Comercial Douma, S.L) és el primer fabricador d'extrusores a introduir un nou sistema d'accionament per al control de la velocitat de claveguera i parell motor en totes les seves extrusores. La característica més notable d'aquests motors d'accionament compacte d'alt rendiment, denominats CMG, és la seva grandària reduïda en comparació dels sistemes d'engranatge cilíndrics convencionals.
Els sistemes d'accionament compacte CMG, desenvolupats per Battenfeld Extrusionstechnik, consisteixen en quatre motors trifàsics asíncrons. La potència de cada motor es transmet a una roda central mitjançant un eix del pinyó, de manera que aquests quatre motors funcionen simultàniament d'una manera similar a la d'un motor trifàsic asíncron "normal". Es tracta d'un sistema d'accionament coaxial amb eix buit i, per tant, no necessita d'acoblament.

Un dels avantatges principals d'aquest nou concepte d'accionament és que ocupa al voltant d'un 50 per cent menys d'espai. Una altra característica important és la reducció significativa de la pressió acústica gràcies als diàmetres de rotor petits amb què compten els motors trifàsics asíncrons individuals, i que afavoreixen una baixa velocitat perifèrica. Altres propietats especials dels accionaments CMG són la seva baixa vibració, els seus sistemes de refredament optimitzats i l'alta seguretat del sistema.

foto

Empreses o entitats relacionades

Comercial Douma, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis