Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Máquina Center presentó un amplio catálogo de novedades en la EMO

Màquina Center presentar un ampli catàleg de novetats en la EMO

13/11/2003

13 novembre 2003

MaQCenter, distribuïdora de les marques Okuma-líder mundial en el disseny i fabricació de Màquines Eina controlades per CNC (Torns, Centres de Mecanitzat i Rectificadores) -, Romi - especialitzada en torns convencionals i mecànica de precisió-, Takamaz-torns i sistemes de càrrega i descàrrega-i Fura, de gran prestigi en fresadores i especialitzades en el sector de mecanitzat d'Alta Velocitat-entre d'altres marques, va presentar 17 màquines, de les quals dotze eren noves pel que fa a color, disseny i serveis al client.
El primer model que veu la llum és el MU-400 VA, el desenvolupament està basat en l'actual sèrie MB, de gran acceptació en el mercat. La nova màquina, adreçada al sector aeroespacial, incorpora una taula rotatòria d'alta velocitat i gran precisió (Construcció Trunnion). Disposa de significatives millores respecte al model anterior (Okuma VH40) i mostra un augment de potència de motor (x 1,5) i de parell (x 2). L'avanç de tall es veu incrementat en un 33%, presenta major velocitat en l'eix A (x4) i en l'eix C (x4) ia més redueix en un 50% el temps de canvi de Hta. Compta amb una taula de mayuores dimensions (x 1,3) i s'amplia la capacitat de peça a mecanitzar (x 5), així com la capacitat de càrrega (x 6). Una altra novetat presentada a Milà ha estat la sèrie de centres de tornejat i fresat integrat de Okuma, anomenada sèrie MacTurn, amb control de fins a 9 eixos.
Es troben a disposició els models MacTurn 250, 350 i 550 els quals poden venir equipats amb múltiples i flexibles configuracions, torretes inferiors motoritzades o no, subhusillos, diverses capacitats de Magatzem d'Eines, etc. Els torns multifunció de 4 eixos també s'han mostrat per primera vegada en l'EMO. Vénen equipats amb dues torretes i dues clavegueres, els primers models LT200M i LT300M permeten incorporar a més un eix I. Aquests torns redueixen fins a un 40% el temps de mecanitzat respecte a un torn convencional. Entre els avantatges més rellevants amb els models anteriorment existents, Okuma LT10M i LT15, destaquen les torretes que treballen indistintament amb tots dos clavegueres. Així mateix, els motors principals compten amb una major potència, tenen la funció de motorització d'eina (M) amb un increment de potència del 65% i disposen d'una major rigidesa mecànica.
Okuma també ha presentat una nova sèrie de Centres Horitzontals amb la sèrie MA100H per a aplicació en Alta Producció. Aquesta nova gamma substitueix la sèrie anterior MA10H, amb nous models dissenyats amb majors prestacions i rigidesa. La família presenta 4 models diferents segons mida: MA400H, MA500H i MA600H, disponibles en l'actualitat i el MA800H que estarà disponible el proper any. Alguns dels avantatges més rellevants enfront dels models existents, Okuma MA40HA, MA50HB i MA60HB són una major capacitat d'arrencada de ferritja, una ampliació de velocitats de Eix així com una major acceleració, vida útil dels eixos (x 2,5) i menor temps de canvi de Eina. A més s'aconsegueix una major rapidesa en la indexació d'eix B, un menor temps en el canvi d'Pallet, un recorregut en eix Z ampliat en 65 mm (MA400HA); recorregut en eix Z ampliat en 80 mm (MA500HB); recorregut en eix I ampliat en 100 mm (MA500HB); recorregut en eix Z ampliat en 190 mm (MA600HB) i un recorregut en eix Y ampliat en 100 mm (MA600HB).
La Emo també ha estat el marc de presentació de nous productes de Romi. L'empresa amb seu al Brasil, va mostrar dues noves màquines de mecanitzat. D'una banda, la línia D: model D760 Fanuc, que inclou control Fanuc, un cargol de 10,000 rpm, 22 ATC i un 4 º eix taula MGR-230 de nou disseny. D'altra banda, el nou Tapping Center model VTC 30 B amb control Fanuc, un 4 º EIX taula MGR-160 de nou disseny, cargol de 12,000 rpm i 20 ATC (Eines). Dos són també els nous tipus de torns de Romi. La línia M: M420, que incorpora un control de Siemens, una bancada plana i post torreta de vuit posicions altes rpm (A2-5 x 4000) i la nova línia E amb el torn E280, equipada amb control Fanuc, sensor d'eines i una torreta motoritzada, amb opció d'eix Y i possibilitat d'incorporar subhusillo.Otros productes punters de Màquina Center són les sèries X, XD, XW, XY, Turn i Attack de torns CNC per a grans produccions de Takamaz i els centres de mecanitzat i fresat KX de Huron, un concepte avantguardista de màquina amb tres, quatre i cinc eixos.
Més informació: www.maqcenter.es

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.
Máquina Center, S.A.
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis