Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Honeywell Sensing & Control nombra a RS Components 'Mejor Distribuidor por Catálogo del Año'

Honeywell Sensing & Control nomena a RS Components 'Millor Distribuïdor per Catàleg de l'Any'

12/03/2012

12 de març de 2012

RS Components (RS), distribuïdor de productes i serveis d'electrònica i manteniment i marca comercial d'Electrocomponents plc (LSE:ECM), ha rebut el premi 'Distribuïdor EMEA per Catàleg de l'Any' d'Honeywell Sensing & Control (S&C). Aquest guardó reflecteix el gran èxit de vendes i el total compromís entre Honeywell i RS assolit a Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA) durant l'any 2011.

“RS era l'opció més idònia per a aquest premi a causa de la destacada actuació en vendes de la companyia l'any 2011”, va comentar Sean Conley, director de Vendes Mundials de Distribució d'Honeywell Sensing & Control. El seu alt nivell de servei, la seva àmplia cartera de productes, el seu abast mundial i la seva avançada capacitat de comerç electrònic, afermen la nostra convicció que RS és el nostre millor distribuïdor de servei especialitzat”.

“L'àmplia gamma de productes d'avantguarda d'Honeywell i l'extraordinari suport que ofereix l'equip de distribució de la companyia, ens ha permès accelerar el resultat de vendes en 2011” va comentar Phil Dock, director de Gestió de Producte (Manteniment) d'Electrocomponents. “Estem encantats que ens reconeguin aquest assoliment i de rebre el premi. Esperem continuar amb el mateix èxit durant el proper any”.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis