Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Staübli Robotics participa en Anuga FoodTec 2012 en Colonia (Alemania)

Staübli Robotics participa en Anuga FoodTec 2012 en Colònia (Alemanya)

29/02/2012

29 de febrer de 2012

Del 27 al 30 de Març Fira de Colònia, Alemanya, acull la celebració d'Anuga FoodTec, un segment en el qual els robots Stäubli asseguren els més estrictes requisits de la indústria alimentària des del procés primaris fins al final de la línia d'empaquetat.

Precisament la signatura mostrarà les seves solucions per a aquest sector en el stand I058/F059 del pavelló 6.1 del certamen. En ell, Stäubli Food Robotics oferirà una completa gamma de robots RX/TX per a ambients humits, indicats per a aquells empleats que treballen en un ambient humit / mullat, d'immersió o necessiten un alt nivell d'higiene, on els models del TX60 al TX200 estan perfectament adaptats per a les condicions de treball en la indústria alimentària.

Imagen

D'altra banda, Stäubli Robotics celebra el llançament mundial del nou TP80 fast Picker, una nova generació ultrarrápida de quatre eixos de manipuladors d'alta velocitat, ideal per a les seves aplicacions de ‘pick & plau’ d'alta velocitat i envasat en la indústria alimentària.

Així mateix, una companyia alemanya d'enginyeria, especialitzada en la fabricació d'equipaments per a l'emplenat i empaquetat de gelats, utilitza el robot TX90 he com el seu nou robot de farcit. Una innovadora màquina que fa possible emplenar gelats en contenidors de plàstic o tubs de cartró, donant un aspecte més atractiu, apetitós i individual.

Empreses o entitats relacionades

Stäubli Española, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis