Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components explica en una jornada cómo ahorrar energía

RS Components explica en una jornada com estalviar energia

16/02/2012

16 de febrer de 2012

Imagen

RS Components (RS) celebrarà el proper 15 de març una jornada d'eficiència energètica a Madrid, en l'estadi Santiago Bernabéu, per presentar les novetats de dues dels seus principals fabricadors: Fluke i Siemens. La jornada comptarà amb dues sessions informatives, una a càrrec de Roberto Poyato, director tècnic de Vendes de Fluke Ibèrica, qui parlarà sobre instrumentació per a l'eficiència energètica, i una altra que protagonitzarà Martina Oanes Ferrín, responsable de Producte d'Aparellaje de Baixa Tensió de Siemens, sobre la seva gamma de productes Sirius Innovatios i l'eficiència energètica en el control industrial.

A causa de la globalització de les empreses, aquestes es veuen obligades a ser cada vegada més competitives a nivell mundial. La millora dels processos de fabricació implica, en molts casos, un consum intensiu d'energia. A més, donats els alts costos del petroli, altres fonts d'energia i la problemàtica associada a les emissions de CO2, fan que l'ús eficient de l'energia sigui avui dia vital per a la supervivència de les empreses. És llavors fonamental determinar quanta energia utilitzem, quins equips la consumeixen i on es produeixen les majors pèrdues. Gràcies als equipaments d'instrumentació de mesura Fluke, els tècnics de manteniment, gestors d'instal·lacions i auditors energètics podran analitzar les instal·lacions des del punt de vista dels consums d'energia i les pèrdues associades als mateixos.

D'altra banda, en el sector industrial, l'eficiència energètica és un factor decisiu per ajudar a aquest increment de la productivitat i per tant millorar la competitivitat d'una empresa. La nova gamma Sirius Innovations de Siemens de productes de control industrial en baixa tensió ofereix productes eficients, així com solucions per a una correcta gestió energètica, permetent aconseguir estalvis de fins a un 70% en l'armari elèctric.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis