Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Omron desarrolla terminales NQ con conexión Ethernet

Omron desenvolupa terminals NQ amb connexió Ethernet

13/01/2012

13 de gener de 2012

Omron millora la funcionalitat i versatilitat de la seva gamma de terminals programables compactes NQ amb el llançament de nous models amb connexió Ethernet, per connectar-los als seus autòmats programables i dispositius de Motion Control en distàncies de fins a 100 metres. D'aquesta manera, resulta senzill integrar-los en sistemes automatitzats de tots els nivells, des dels més senzills fins als més complexos.

Els ports Ethernet dels nous terminals no només permeten comunicació amb els autòmats programables CP1 d'Omron, sinó que també es poden usar per a càrrega i descàrrega de dades de projecte. Mitjançant el protocol Ethernet FINS d'Omron és fins i tot possible que aplicacions externes de PC llegeixin i escriguin en la memòria de dades que es troba en el terminal NQ, la qual cosa afavoreix encara més l'ús compartit de dades.

Imagen

Els nous terminals NQ Ethernet estan disponibles en pantalles de 3,5” i 5,7”. Els dos models usen tecnologia TFT amb retroiluminación LED per mostrar un excel·lent contrast i uns colors realment vius. A més de les pantalles tàctils, aquestes unitats compten amb tecles de funció programables per accedir d'una manera ràpida i senzill a les funcions més comunes.

Al costat dels nous terminals, Omron presenta la versió 2.0 del seu paquet de programari NQ-Designer, que proporciona unes característiques avançades alhora que intuïtives per al disseny de pantalles i creació d'aplicacions. Una de les principals característiques noves d'aquest programari és la funció de conversió que fa possible que les aplicacions NQ s'usin en qualsevol model de la gamma, amb independència del model pel qual es van desenvolupar originalment.

Els nous NQ també compten amb un millor suport per a memòries USB per a la recollida d'històrics o com a mitjà per actualitzar el programari i les aplicacions del terminal. Resulta un sistema particularment còmode de subministrar als usuaris finals actualitzacions de les aplicacions per a la seva instal·lació in situ.

Així mateix, vénen a complementar la gamma de NQ Omron, que ja ofereixen connectivitat USB i RS232/422/485. Tots els models comparteixen unes característiques comunes com el suport d'aplicacions amb diversos idiomes, control i maneig d'alarmes de forma intuïtiva i funcions de registre de dades realment versàtils, la qual cosa els fa una opció perfecta i rendible per a aplicacions de tots els tipus.

Empreses o entitats relacionades

Omron Electronics Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis