Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carl Zeiss IMT participa activamente en dos importantes eventos

Carl Zeiss IMT participa activament en dos importants esdeveniments

26/10/2011

26 d'octubre de 2011

El mes de setembre ha estat molt actiu per a l'àrea de metrologia industrial de l'alemanya Carl Zeiss, on ha participat en dos importants esdeveniments dins d'aquest sector.

Així, durant el passat 22 de setembre, Carl Zeiss IMT Iberia en col·laboració amb la seva partner LID —Laboratori d'Enginyeria Dimensional— han participat en una jornada tecnològica celebrada en les instal·lacions de Metaltest, un dels centres més innovadors i especialitzats en metrologia industrial a la zona de Catalunya. Metaltest és un laboratori especialitzat en assaig de materials, calibratge d'instruments de mesura i mesurament de peces en 3D. Carl Zeiss IMT va aprofitar aquest marc idoni per donar a conèixer als participants les seves diferents màquines de mesurament, la nova versió 5.2 del potent programari de mesurament Calypso, la metrotomografía de Carl Zeiss així com els diferents microscopis de la seva divisió Microimaging. Els assistents van poder gaudir de les demostracions que es van realitzar en el laboratori, que juntament amb les ponències que es van impartir, van fer que la Jornada aconseguís un gran èxit entre el públic assistent.

Jornada tecnològica celebrada en les instal·lacions de Metaltest
Jornada tecnològica celebrada en les instal·lacions de Metaltest.
D'altra banda, uns dies més tard, del 27 al 30 de setembre, ha tingut lloc la Fira Internacional de l'Automatització en BEC, Bilbao Exhibition Centri, que aquest any ha comptat amb França com a país convidat d'honor.

Carl Zeiss Metrologia Industrial va acudir a aquesta Fira juntament amb els seus socis FARO, Junker & Partner i Ideko. D'aquesta forma, els seus clients van tenir l'oportunitat d'apropar-se a la seva stand, per conèixer d'a prop la màquina tridimensional DuraMax, l'equip idoni per al taller. A més, es va aprofitar per exposar el sofisticat tomógrafo industrial Metrotom. Una vegada més, fins a aquesta fira es van apropar una important afluència de visitants i va obtenir un gran èxit.

Stand de Carl Zeiss en la Fira de l'Automatització
Stand de Carl Zeiss en la Fira de l'Automatització.

Empreses o entitats relacionades

Carl Zeiss Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis