Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inyección eléctrica, automatización y refrigeración, en el stand de MTP en Equiplast 2011
Novetats de BMB, Star Automation i Eurochiller

Injecció elèctrica, automatització i refrigeració, en el stand de MTP en Equiplast 2011

Redacció Interempresas19/10/2011

Maquinària Termo Plàstic, S.L. estarà una vegada més present en la fira Equiplast per mostrar dues innovadores solucions en la seva stand (pavelló 4D-420): la nova gamma de robot seriï ixe de Star Automation i de la marca Eurochiller, el nou Adcooler EFC adiabàtic, “una alternativa ecològica a les torres de refrigeració”, com assenyalen des de la companyia. Sens dubte, un dels 'pesos pesats' del stand de MTP serà la inyectora eKW16Pi/700, una màquina representativa de la gamma d'inyectorasamente elèctriques, coneguda com una de les més fiables i ràpides de elmercado del packaging i de productes d'espessors subtils.

eKW16PI/700

Aquesta màquina de 160 tones presentarà un motlle de 2 figures fabricat per Otto Hoffstetter (Suïssa) i un sistema d'IML realitzat per Machines Pagès (França) amb un temps de cicle de 4 segons. El producte serà un envàs per a aliments en PP amb un pes de 23 g.
La gamma completa de la sèrie eKW Full Electric BMB pot presumir d'haver aconseguit resultats importants en la producció de màquines sofisticades per a la injecció de material termoplàstic. Lliurades a la solidesa i a la durabilitat en el temps, les màquines de BMB són capaces de funcionar sota les condicions més adverses.
Nova inyectora eKW16PI/700
Nova inyectora eKW16PI/700.
Màquina en línia prestant sempre la major atenció als problemes mediambientals amb la qual BMB ha aconseguit combinar els èxits obtinguts a partir del grup de tancament\1kW\2(patentat) amb una dràstica reducció dels consums energètics, de les emissions sonores i amb la neteja de l'àrea de treball, gràcies a l'elimininación de l'oli utilitzat per als moviments de la inyectora.
Totalment elèctrica
Totalment elèctrica.
El control de tipus CNC instal·lat en la màquina eKW ha permès aconseguir precisions centesimals, sense haver de renunciar a la velocitat d'execució dels moviments.

Nova gamma robot seriï ixe de Star Automation

Maquinària Termo Plàstic, S.L., representant de la signatura italiana Star automation, aprofitarà la seva participació en la fira per presentar una nova línia de robots, la nova sèrie ixe. Entre els seus principals avantatges destaca l'estalvi energètic ja que permet un estalvi de consum del 41%. Així mateix permet reduir els temps de cicle gràcies a importants revisions de l'estructura, dels materials i dels accionaments.

• Reducció temps de motlle obert = 23,5 %

• Reducció temps total de cicle = 12,2 %

Nou robot de Star Automation
Nou robot de Star Automation.

Nou controlador modelo Stec-610

Interfície usuari guiada, gràcies a la visualització d'imatges interactives que expliquen l'acció en programació.

Nou Stec-610
Nou Stec-610.

Eurochiller

De la marca Eurochiller, MTP mostra en la fira el nou Adcooler EFC adiabàtic. “Es tracta d'una alternativa ecològica a les torres de refrigeració”, com apunten des de la companyia.

Entre altres avantatges, destaca pel seu innovador sistema de refrigeració sense la utilització de compressors, per que la temperatura de l'aigua del procés sempre inferior a la de l'aire ambienti i per que no requereix cap tractament químic de l'aigua.

Adcooler EFC
Adcooler EFC.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis