Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Yaskawa cubre las exigencias de una línea de envasado completa con el robot delta MPP 3

Yaskawa cobreix les exigències d'una línia d'envasament completa amb el robot delta MPP 3

08/09/2011

8 de setembre de 2011

Yaskawa, especialitzat en robòtica, automàtica i manipulació, ha completat la seva gamma de robots industrials Motoman amb el llançament del robot delta MPP 3, proveït del component necessari per a aplicacions de picking versàtils. Aquest robot combina la velocitat del dissenyo delta amb l'alta capacitat de càrrega, gran àrea de treball i seguretat dels processos, vinculat al nom comercial Motoman. Es tracta d'un robot que es caracteritza per la seva alta capacitat de càrrega, àmplia àrea de treball i velocitat excepcional. Amb aquest nou desenvolupament, la implementació de línies completes per a l'embalatge ja és possible, utilitzant únicament productes d'aquest fabricant.

Des de la recollida de borses, caixes i pots en la indústria alimentària fins a la manipulació d'hòsties en l'assemblatge de panells solars, la gamma de possibles aplicacions per al nou robot delta és enorme. Les seves dimensions compactes permeten un estalvi de l'espai en les instal·lacions ja que es pot col·locar damunt de les cintes transportadoras. La  nina estàndard és compatible amb una àmplia gamma de pinces diferents. A més, amb la protecció de classificació IP 65, és fàcil de netejar.

Nou robot delta MPP 3
Nou robot delta MPP 3.
Deixant a un costat el disseny específic de l'aplicació, el robot flexible delta es caracteritza per un avantatge primordial: combina la velocitat d'aquest tipus de disseny amb una capacitat de càrrega alta al costat d'una gran àrea de treball. En aquest robot de quatre eixos amb sistema de cinemàtica paral·lela, el quart eix, anomenat eix de la nina, és significativament més forta que en els altres models. Això li permet moure càrregues de fins a tres quilos a una velocitat sense precedents: el robot pot aconseguir un màxim de 230 cicles per minut (el més ràpid de la seva categoria) amb un abast d'1.300 mm. Els transportadors poden treballar a una velocitat de fins a 120 m/min.

En el disseny del nou robot delta MPP 3, el debut oficial del qual va tenir lloc en Interpack del 12 al 18 de maig en Düsseldorf, s'ha prestat especial atenció a la disponibilitat de la màquina. Una condició prèvia para això és la robustesa particular de les peces de desgast, desenvolupades per agilitar i facilitar el seu intercanvi. Com a nou membre de la família de productes Motoman, aquest robot es pot combinar amb altres productes de la gamma per formar solucions completes per a l'usuari. El resultat és una línia completa d'envasament d'un sol proveïdor que cobreix des de la recollida del producte fins a la preparació final dels palés per al seu transport.

Empreses o entitats relacionades

Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis