Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer patrocina LOGIStrack, TEXTILtrack y AUTOMATIZACIONtrack 2011

SSI Schäfer patrocina LOGIStrack, TEXTILtrack i AUTOMATIZACIONtrack 2011

22/03/2011

22 març 2011

El Congrés Nacional de Tecnologia d'Identificació i Traçabilitat, organitzat per IDtrack, se celebrarà Madrid el proper 7 d'abril amb l'objectiu de convertir-se en el fòrum de debat més innovador dels principals actors de les Tecnologies d'Identificació i Traçabilitat. La trobada reunirà en un sol dia vuit seminaris que se celebraran amb caràcter aglutinador i sectorial. Com en anys anteriors la multinacional especialitzada en intralogística SSI Schäfer (Schäfer Sistemes Internacional SL) patrocinarà els seminaris LOGIStrack, TEXTILtrack i també AUTOMATIZACIONtrack 2011.

Després de l'èxit aconseguit en la passada edició celebrada a Barcelona que va reunir més de 500 professionals de R + D, logística i operacions, el I Congrés Nacional de Tecnologies d'Identificació i Traçabilitat, que se celebra amb caràcter semestral, es trasllada a Madrid. En concret, la capital acollirà el mateix dia el desenvolupament de LOGIStrack, TEXTILtrack, AUTOMATIZACIONtrack, RFIDtrack, SOFTtrack, VOZtrack, LEANtrack i SOFTtrack 2011.

AUTOMATIZACIONtrack, que aquest any se celebrarà per primera vegada, recollirà les últimes novetats tecnològiques per aconseguir l'automatització de qualsevol planta. En aquest sentit el director general de SSI Schäfer, Conrad Cardona, impartirà una ponència sobre "La millora de processos des del magatzem manual fins la completa automatització". A més, durant el seminari de TEXTILtrack, el gerent de sistemes de SSI Schäfer, José Cuesta, revelarà les claus del Cas Desigual en la seva conferència "Solucions innovadores en la distribució tèxtil". Finalment, en el marc de LOGISTRACK José Costa impartirà una ponència sobre el cas Jesuman "Les solucions innovadores en la distribució alimentària".

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis