Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kamstrup expone sus principales novedades en Climatización 2011

Kamstrup exposa les seves principals novetats en Climatització 2011

20/01/2011

20 gener 2011

Kamstrup serà present en Climatització, saló internacional de l'aire condicionat, calefacció, ventilació i refrigeració, que tindrà lloc del 1 al 4 de març a Madrid, per mostrar als visitants els seus principals novetats en sistemes de mesura d'energia.
Un dels productes exposats serà el MC402, un comptador tèrmic compacte que permet el mesurament de calor, fred i sistemes combinats de calor / fred en totes les instal·lacions amb base d'aigua. Aquest comptador no requereix manteniment i la seva instal lació és molt senzilla.

Un altre dels productes que es podran veure a l'estand de Kamstrup és el nou M-Bus Master multiportadora 250D, una centraleta per a sistemes de lectura Mbusa que està especialment dissenyada per a les comunicacions amb comptadors de calor, aigua, electricitat, gas i refrigeració. Aquesta centraleta pot treballar amb comptadors de diferents marques i tipus a una velocitat de 300, 2.400 o 9.600 bauds.

Una de les novetats de Kamstrup en Climatització: el comptador tèrmic compacte MC402
Una de les novetats de Kamstrup en Climatització: el comptador tèrmic compacte MC402.
Els assistents a la fira Climatització que s'apropin a l'estand de Kamstrup podran veure també el lector USB Meter Reader, l'únic lector ràdio USB que pot obtenir dades de fins a 200 comptadors. Es tracta d'un petit dispositiu amb un funcionament molt senzill: en trobar-pròxim a un comptador d'energia que estigui equipat amb mòdul de ràdio el lector procedeix al registre automàtic del comptador. Si el número d'identificació és reconegut pel sistema, el dispositiu USB llegeix els registres de consum. Amb aquest mètod'es poden realitzar lectures de les dades de consum de tota una zona residencial simplement caminant pel carrer.

Empreses o entitats relacionades

Kamstrup A/S PG

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis