Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo centro de torneado - fresado Trevisan para grandes dimensiones
El nou model DS1800/600C comercialitzat per MPE permet tornejar peces fins a 3.000 mm

Nou centre de tornejat - fresatge Trevisan per a grans dimensions

Redacció Interempreses17/12/2010

17 desembre 2010

MPE presenta el nou centre de tornejat Trevisan DS1800/600C. Aquest nou model permet tornejar, fresar i finalitzar el mecanitzat complet de la peça en un sol amarratge i amb una sola màquina, respectant les cotes de tolerància, i reduint considerablement els temps de producció d'una peça de grans dimensions, ja que s'eliminen per complet els temps de preparació i ajust de la peça al canviar de màquina.

El nou centre DS1800/600C permet tornejar fins a 3.000 mm, gràcies a que incorpora un plat de tornejat gestionat mitjançant CNC amb una carrera de l'eix O de 600 mm i una longitud de 900 mm, que aconsegueixen una ràdio de tornejat de 1. 500 mm i un eix Y1 de 1.600 mm.

D'altra banda i sabent de la importància del taladrat i fresat de certes peces a l'exterior del tornejat, el model DS1800/600C, incorpora una unitat de fresat / trepat amb una RAM de 1.210 mm muntat sobre un segon eix I amb una carrera de 3.250 mm.

Amb una estructura de columna mòbil, i gràcies a la disponibilitat de 2 taules de treball, el centre DS1800/600C permet mecanitzar una peça mentre es posiciona, centra i prepara la següent en l'altra taula. Una altra de les possibilitats que permet el centre DS1800/600C gràcies a l'opció d'incorporar una taula tilting és la de poder presentar la peça en l'angle adequat per a la seva mecanització.

Exemple de mecanització d'un rotor d'aerogenerador al nou centre DS1800/600C de Treviso
Exemple de mecanització d'un rotor d'aerogenerador al nou centre DS1800/600C de Treviso.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis