Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alfa Laval presenta el primer cabezal rotatorio de limpieza aprobado por el EHEDG en el mundo

Alfa Laval presenta el primer capçal rotatori de neteja aprovat pel EHEDG en el món

20/08/2010

7 setembre 2010

El capçal rotatori Toftejorg SaniMidget SB ultrapura de Alfa Laval és el primer equip per a neteja de tancs de la seva classe certificat pel Grup de Disseny Tècnic Higiènic Europeu (EHEDG), per a la indústria alimentària. Amb aquest llançament, Alfa Laval consolida la seva posició en el segment de processos higiènics i seguretat alimentària. Amb aquest capçal rotatori per a neteja de tancs, Alfa Laval completa un treball de disseny que va començar l'any 2004, quan el capçal rotatori Toftejorg Sanijet 25 va rebre el primer certificat EHEDG del món per a aquest tipus d'equips.

"L'especialització d'Alfa Laval en el disseny innovador ajuda a la indústria alimentària a trobar solucions més eficients en els seus processos de producció i higiene. El capçal rotatori d'esprai SaniMidget SB ultrapura té l'eficàcia de neteja més alta usant menys aigua, menys energia i menys agents de neteja que les boles d'esprai estàtiques tradicionals ", afirma René Elgaard, gerent d'Alfa Laval Tank Equipment.

Amb un sistema d'autodrenaje i autoneteja per dins i fora, el capçal rotatori SaniMidget SB ultrapura ha estat dissenyat mitjançant els més estrictes sistemes i estàndards de neteja, autoritzats per portar el certificat 3-A. Per assegurar la integritat del producte el dispositiu està fabricat amb materials higiènics segurs i no reactius, d'acord amb la normativa CE 1935/2004. Totes les parts no metàl·liques compleixen amb les exigències segons FDA 21 CFR 174.

Capçal rotatori Toftejorg SaniMidget SB ultrapura d'Alfa Laval
Capçal rotatori Toftejorg SaniMidget SB ultrapura d'Alfa Laval.

Empreses o entitats relacionades

Alfa Laval Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis