Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Röhm expone sus sistemas de amarre más novedosos en la BIEMH

Röhm exposa els seus sistemes d'amarratge més nous en la BIEMH

17/05/2010

17 maig 2010

Röhm Ibèrica exposa a la Biennal de Màquina-Eina de Bilbao (pavelló 3, stand G43) les seves principals novetats en amarrament: les pinces segmentades Absis i agilis, els arrossegadors Röhm i els plats KKHFR.

Enfront dels sistemes d'amarri interior més tradicionals, els sistemes Absis i Agilis, no basen la seva capacitat d'amarri en la capacitat de deformació de pinces metàl·liques d'una sola peça tradicionals. La solució plantejada per aquests nous sistemes revoluciona conceptes anteriors partint d'una pinça composta de diferents segments indeformables, units per elements de deformació controlada. L'ocupació de les solucions Absis i Agilis, garanteix uns nivells de precisió superiors als sistemes tradicionals, amb l'avantatge afegit d'una vida útil de les pinces cementadas molt superior a altres alternatives, així mateix el concepte de pinces segmentades, permet l'ocupació de materials nous per l'amarri per mandriles, la qual cosa està suposant una neta millora en tots els aspectes. Les pinces segmentades Absis i Agilis, poden ser fabricades amb diversos perfils, en funció de la peça a amarrar (amarri de pinyons amb dentat interior, etc.).

Les pinces segmentades Absis i agilis, poden ser fabricades amb diversos perfils, en funció de la peça a amarrar
Les pinces segmentades Absis i agilis, poden ser fabricades amb diversos perfils, en funció de la peça a amarrar.

Per la seva banda, els arrossegadors Röhm són una eina d'amarratge molt versàtil per a les més diverses aplicacions, gràcies al seu gran flexibilitat pel que fa a rangs d'amarratge i la seva excel lent rendiment d'alta precisió. Aquests dispositius realitzen el seu amarratge per fricció a la cara frontal de la peça per tornejat, rectificat i diverses aplicacions. Röhm ha tingut experiències reeixides amb l'ocupació de les seves arrossegadors en operacions tan delicades com temperats integrals per inducció de cigonyals. Els arrossegadors Röhm són emprats per les factories més destacades, obtenint uns resultats plenament satisfactoris en les condicions més exigents, sense que per això deixin de ser menys idonis per a la petita i mitjana empresa gràcies a la seva extraordinària relació qualitat preu.

Els arrossegadors Röhm realitzen el seu amarratge per fricció a la cara frontal de la peça per tornejat, rectificat i diverses aplicacions...
Els arrossegadors Röhm realitzen el seu amarratge per fricció a la cara frontal de la peça per tornejat, rectificat i diverses aplicacions.

Els plats Röhm KKHFR reuneixen totes les virtuts dels plats juntament amb les dels arrossegadors Röhm, oferint en un mateix dispositiu la capacitat de tornejar en brut, tornejat fi i fins i tot rectificat de peces en un sol amarratge. Aquests dispositius realitzen el seu amarratge combinant un sistema d'urpes flotants / escamotejables amb retroacció i un sistema d'arrossegament amb compensació de guerxament, gràcies a aquesta atractiva combinació d'amarratges. Aquests plats estan especialment indicats per a fabricacions de peces tipus 'eix' que necessiten alts graus de precisió i velocitat de producció.

Els plats KKHFR realitzen el seu amarratge combinant un sistema d'urpes flotants / escamotejables amb retroacció i un sistema d'arrossegament amb...
Els plats KKHFR realitzen el seu amarratge combinant un sistema d'urpes flotants / escamotejables amb retroacció i un sistema d'arrossegament amb compensació d'alabeo.

Empreses o entitats relacionades

Röhm Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis