Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schäfer Robo-Pick: célula de picking totalmente automática
SSI Schäfer presenta la seva nova solució en SIL 2010

Schäfer Robatori-Pick: cèl·lula de picking totalment automàtica

Font: SSI Schäfer11/05/2010

11 maig 2010

Al Exhibition Village del SIL, SSI Schäfer, especialista en intralogística, farà una demostració en viu de la seva innovador Robatori-Pick amb un rendiment fins a 2.400 picks per hora. Es tracta de la primera cèl·lula de picking totalment automàtica que es pot integrar sense problemes en l'arquitectura de magatzem existent. A més, en el marc de la fira, SSI Schäfer participarà en els 'workshops' dels sectors alimentació i farmàcia.

Fins ara els intents d'abaratir i simplificar la preparació de comandes mitjançant l'automatització del picking havien fracassat a causa de la manca de flexibilitat del processament d'imatges. L'especialista en intralogística, SSI Schäfer, ha solucionat aquest problema i ha desenvolupat el Robatori Pick, que realitza el treball que fins ara es deixava en mans de les persones.

Amb Robatori-Pick s'obren possibilitats completament noves a la intralogística més d'incrementar el grau d'automatització de les estacions de picking...
Amb Robatori-Pick s'obren possibilitats completament noves a la intralogística més d'incrementar el grau d'automatització de les estacions de picking.

La cèl·lula de processament d'imatges del sistema identifica en menys de 1 segon la posició de la mercaderia a preparar i dirigeix el robot de picking universal. A continuació, de conformitat amb la comanda de compra, els productes es preparen acuradament en pocs segons en els contenidors corresponents sense necessitat de programació individual de les característiques i l'aparença dels articles. En aquest sentit, en funció de l'estructura de la comanda, es poden processar simultàniament entre 10 i 20 comandes.

El Robatori-Pick obre possibilitats completament noves a la intralogística. Això inclou molt més que el pur augment del grau d'automatització de les estacions de picking. Mitjançant la combinació d'uns costos reduïts i la gran flexibilitat del sistema, es poden il·lustrar enfocaments completament nous de manera econòmica. Gràcies a Robatori-Pick, una instal lació de distribució també segueix operativa de manera rendible durant la nit i aconsegueix així un retorn d'inversió molt diferent per a la instal lació. Un altre enfocament és l'aplicació de robatori-Pick en la logística inversa. És un procés molt complicat i car, sobretot en la venda per correu.

Gràcies a Robatori-Pick, una instal lació de distribució també segueix operativa de manera rendible durant la nit
Gràcies a Robatori-Pick, una instal lació de distribució també segueix operativa de manera rendible durant la nit.

A més, es tracta d'un sistema especialment econòmic els costos d'inversió són considerablement inferiors als d'estacions convencionals 'goods to man', oferint un rendiment de picking molt més gran. La seva estructura simple combinada amb el processament d'imatges altament fiable i flexible, facilita una posada en marxa sense esforç i un retorn d'inversió extraordinari.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis