Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carl Zeiss presenta el nuevo tomógrafo industrial Metrotom y la nueva máquina tridimensional Accura en la BIEMH 2010
Pavelló 5, estand B70/C6

Carl Zeiss presenta el nou tomògraf industrial Metrotom i la nova màquina tridimensional Accura a la BIEMH 2010

Redacció Interempreses22/04/2010
Carl Zeiss està present a la fira on presenta el nou tomògraf industrial Metrotom, desenvolupat per realitzar mesures 3D i inspeccions estructurades de peces complexes fabricades en plàstic, materials de compòsits i ceràmica i la nova màquina tridimensional Accura, un nou concepte de màquina basat en un sistema de mesurament Multisensory, capaç de mesurar en alta velocitat, de forma econòmica, precisa i flexible.

Nou tomògraf industrial Metrotom

Carl Zeiss ha afegit un nou equip a la seva família Metrotom, dirigida al mesurament per tomografia computada afegint un nou equip a la seva família Metrotom. El nou tomògraf computeritzat Metrotom 800 ha estat específicament desenvolupat per a realitzar mesuraments 3D i inspeccions estructurades de peces complexes fabricades en plàstic, materials de compòsits i ceràmiques.

Nou tomògraf industrial
Nou tomògraf industrial.

Amb l'ajuda de la metrotomografía-combinació de metrologia i tomografia - aquest sistema de mesura permet realitzar tant els mesuraments dimensionals de les diferents geometries com la inspecció de la seva estructura interna. Tot això en peces de fins a 150 mm de volum. D'aquesta manera, Carl Zeiss compleix les màximes expectatives en l'assegurament de la qualitat dels fabricants i usuaris d'aquestes peces.

Nova Zeiss Accura

La implementació sistemàtica de les diferents demandes de diferents clients en els últims temps ha estat per Carl Zeiss, segons la pròpia signatura, el principal repte en la creació de la nova màquina tridimensional Acurra. Aquest nou concepte de màquina és un sistema de mesurament Multisensory, capaç de mesurar en alta velocitat, de forma econòmica, precisa i flexible.

Nova Zeiss Accura
Nova Zeiss Accura.

Bé es tracti de mesurar peces prismàtiques, de forma lliure, en plàstic o acer - totes les opcions de la tecnologia de mesurament per coordenades estan disponibles. La Accura permet la integració de la tecnologia Mass de Carl Zeiss. En combinació amb un capçal articulat RDS, MASS permet un ràpid intercanvi entre els diferents sensors de palpat per contacte i els òptics tipus Visca i Linescan mentre es corre un cicle CNC automàtic.

Rang de temperatura seleccionable (20-26 ° C)

La nova Accura és capaç d'operar amb les màximes prestacions i precisió en un ampli rang de temperatures entre 20 i 26 º C.

Mesura dinàmica, precisa i segura

Gràcies a la seva nova estructura rígida i lleugera fabricada en Carat l'Accura pot aconseguir velocitats vectorials de fins a 800 mm\1s\2per eix (un 50% més que altres màquines tridimensionals).

Empreses o entitats relacionades

Carl Zeiss Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis