Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Flow: la nueva era del corte por agua
Les bombes intensificadors d'Flow, amb una pressió de treball de 6.500 bar, proporcionen una alta velocitat de tall

Flow: la nova era del tall per aigua

Rafa Rodríguez, cap de Vendes a Espanya de Flow Ibèrica18/11/2009

18 novembre 2009

A principis de la dècada de 1970, un grup de científics va decidir fundar una nova empresa, dedicada exclusivament a la tecnologia de tall per raig d'aigua. Així naixia Flow per a cobrir una demanda de la indústria, que experimentava en aquestes dates el començament d'un gran desenvolupament. Després de quaranta anys en el mercat, Flow ha subministrat més de 11.000 sistemes de tall i treballa per a gran quantitat d'indústries en més de 50 països.
Després de quaranta anys en el mercat, Flow ha subministrat més de 11...
Després de quaranta anys en el mercat, Flow ha subministrat més de 11.000 sistemes de tall i treballa per a gran quantitat d'indústries en més de 50 països.

Una de les principals característiques de la tecnologia de Flow és la versatilitat per treballar tots els materials i gruixos d'aquesta tecnologia. La companyia compta amb nombroses filials i representacions a tot el món per oferir la infraestructura necessària per aconseguir l'atenció al client desitjada.

Les partícules d'abrasiu viatjant amb l'aigua a gran velocitat són com projectils que erosionen qualsevol material

La tecnologia de tall per aigua

Quaranta anys enrere, el funcionament del procés del tall per doll d'aigua consistia en presurizar l'aigua mitjançant procediments mecànics (fins als 2.500 bars), conduir l'aigua a pressió per canonades especials fins al capçal de tall, i obligar a aquest cabal d'aigua a passar per un orifici de petit diàmetre, on tota la pressió de l'aigua es convertia en velocitat, adquirint aquest feix d'aigua un poder de cort important. No en va, el tall es realitza per velocitat del flux d'aigua, no per pressió. Però per aconseguir que l'aigua viatgi a gran velocitat, és necessari presurizarla i fer-la passar per un orifici (amb un diàmetre en funció del cabal) per accelerar-la.

Mach Sèries és un sistema de tall per aigua adaptable a les necessitats que es requereixin...
Mach Sèries és un sistema de tall per aigua adaptable a les necessitats que es requereixin: des de les aplicacions més senzilles, fins als processos més complexos.

Amb aquest raig d'aigua pura, es poden tallar materials tous, com juntes, paper, cartró, aliments ... Ja en els vuitanta, l'investigador Mohamed hash de Flow va inventar i patentar el tall per aigua i abrasiu. Per poder ampliar el rang de materials a tallar, era necessari augmentar la potència del raig, de manera que es va decidir afegir una substància abrasiva que viatgés amb el raig d'aigua. Depenent de la pressió de treball, l'aigua surt del capçal entre tres i quatre vegades la velocitat del so, de manera que, afegint aquest mineral abrasiu (granat), s'aconsegueix un raig amb gran poder d'erosió, ja que les partícules d'abrasiu viatjant amb l'aigua a aquesta velocitat són com projectils que erosionen qualsevol material. Gràcies a aquest pas, ja es podia tallar pràcticament qualsevol material, de qualsevol gruix, amb total seguretat, ampliant de manera molt significativa les aplicacions i la versatilitat d'aquest procés.

Mach Sèries

La satisfacció dels nostres clients ens manté en contínua innovació, buscant productes i sistemes que s'adaptin a qualsevol necessitat que requereixi tall per aigua. Fruit d'aquest compromís amb les exigències del mercat, oferim la família de màquines de Flow, Mach Series. Per a qualsevol escala d'inversió, cobrint tots els nivells de producció, Mach Sèries és un sistema de tall per aigua adaptable a les necessitats que es requereixin: des de les aplicacions més senzilles, fins als processos més complexos, passant per màquines de màxima producció.

El capçal Dynamic Waterjet proporciona la major precisió en 2 o 3 D i sense conicitat
El capçal Dynamic Waterjet proporciona la major precisió en 2 o 3 D i sense conicitat.

Bombes i capçals

Disposem de dues línies de bombes d'alta pressió. Les bombes intensificadors, que arriben a una pressió de treball de 6.500 bars, faciliten una velocitat de tall i un preu per peça inabordable per a altres sistemes. Aplicant aquesta tecnologia de 6.500 bars a les bombes d'accionament directe, la nostra Hyplex Hybrid ofereix un dels millors rendiments del mercat: pressió, cabal i prestacions convencionals, amb menor consum de potència.

En 2D o 3D, sense conicitat, s'obté una precisió òptima amb el nostre capçal Dynamic i la seva evolució, Dynamic XD.

Empreses o entitats relacionades

Flow Ibérica, S.L.U. - Shape Technologies UHP, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis