Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alfa Laval suministra equipos a la depuradora de Sniace

Alfa Laval subministra equips a la depuradora de Sniace

07/10/2009

7 octubre 2009

Alfa Laval , companyia especialitzada en equips i solucions per a processos industrials, va a subministrar dos decantadors centrífugs Aldec G2-70 per a la planta que la química Sniace té a Torrelavega (Santander). El subministrament es fa a través de TSK Medi Ambient, l'enginyeria que està projectant la planta depuradora d'aigües.

Els decantadors Aldec-G2-70 s'utilitzen per a la deshidratació dels fangs generats a la planta. Aquests equips incorporen l'última tecnologia pel que fa al control del procés de deshidratació i compten amb els màxims estàndards de seguretat (sensors de vibració, de temperatura, etc.). Un altre dels avantatges d'aquests decantadors és la seva eficiència: tenen un mínim consum elèctric, un baix cost d'instal lació, amb el màxim rendiment en deshidratació i qualitat del escorregut. A més, són fàcils d'operar i no necessiten gairebé manteniment.

Decantador Aldec-G2-7 d'Alfa Laval
Decantador Aldec-G2-7 d'Alfa Laval.
Per a José Manuel Palomo, gerent de Processos d'Alfa Laval, "l'estalvi de costos per Sniace per la seva eficiència energètica serà del 25%, i el realment interessant per al nostre client és que es pot mantenir aquest estalvi durant tota la vida útil d'aquests equips ".

Els decantadors centrífugs Aldec G2 tenen la capacitat d'incrementar fins un 30% l'eficàcia en el tractament dels fangs. El sistema d'accionament permet una velocitat de gir del rotor i del transportador independents, el que proporciona una gran flexibilitat en el procés. A més, el disseny del Aldec G2 fa que estigui totalment protegit contra l'erosió i la corrosió.

Empreses o entitats relacionades

Alfa Laval Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis