Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schäfer automatiza el centro de distribución de Carlsberg

Schäfer automatitza el centre de distribució de Carlsberg

31/08/2009

31 agost 2009

Amb una solució logística innovadora per al sector de begudes, Schäfer ha automatitzat el nou centre de producció i distribució de l'empresa danesa Carlsberg. Unes 76.000 ubicacions de palets, sistemes de transport de palets amb electrovía i transelevadors compactes (Schäfer Compact Cranes) així com un sistema de gestió de magatzems completament personalitzat de SSI Schäfer, garanteixen processos transparents, eficients i un elevat rendiment.

El nou centre de producció i distribució prop de Fredericia, a Dinamarca, representa la inversió més important en la història de la cervesera danesa Carlsberg. La superfície fa més de dos quilòmetres quadrats, dels quals s'han edificat la meitat. La particularitat d'aquest gran projecte és que Schäfer, com especialista en el camp de la intralogística, va rebre la comanda per a la concepció, el plantejament i la realització de la instal lació mitjançant una subhasta internacional. Des del plantejament i concepció logística i abastant un ampli espectre de tasques, des del disseny fins a la construcció tant de la sitja de palets en alçada com d'una prestatgeria especial dins de la nau, fins a la tècnica de transport de palets i la connexió de les instal·lacions d'embotellament amb electrovías, Schäfer ha realitzat una de les instal·lacions més modernes existents en l'actualitat.

Sistema de transport de palets amb electrovía i transelevadors compactes a l'interior del magatzem de Carlsberg
Sistema de transport de palets amb electrovía i transelevadors compactes a l'interior del magatzem de Carlsberg.
Peter Lambrecht, cap de projecte responsable de Schäfer, resumeix el projecte com "un dels més interessants que hem fet fins ara com a contractista general". El major desafiament era el poc temps de marge, perquè en un període de 14 mesos després de l'adjudicació de la comanda, la instal·lació havia d'estar acabada.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis