Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Protección contra colisiones en el proceso de mecanizado
Fanuc presenta la seva funció de comprovació de Interferències 3D integrada al CNC

Protecció contra col·lisions en el procés de mecanitzat

Fanuc11/05/2009

11 maig 2009

La prevenció de col·lisions és una de les tasques més urgents en el procés de mecanitzat. Fanuc té disponible per a això la funció de comprovació de Interferències en 3D integrada en el CNC. Cada vegada més fabricants de màquines adopten aquesta segura protecció contra col·lisions.

Els sistemes off-line basats en PC només poden proporcionar simulacions per a la prevenció de col·lisions, que no equivalen a una solució definitiva, ja que el món virtual no sempre es correspon amb la realitat. Per exemple, què passa si una eina es trenca i és reemplaçada? Per adaptar la simulació a la realitat, les noves dades d'eina han de carregar al PC, integrar-se al sistema CAM i calcular novament la simulació. El mateix passa amb les modificacions que es realitzen sense molta anticipació al dispositiu d'amarratge oa la màquina.

Per adaptar la simulació a la realitat, les noves dades d'eina han de carregar al PC, integrar-se al sistema CAM i calcular novament la simulació...
Per adaptar la simulació a la realitat, les noves dades d'eina han de carregar al PC, integrar-se al sistema CAM i calcular novament la simulació.

Per contra, els sistemes en línia integrats en el CNC - com la Comprovació de Interferències en 3D de Fanuc - poden monitoritzar els moviments reals de la màquina eina en temps real i evitar les col·lisions amb pràcticament el 100% de seguretat - fins i tot durant les operacions de preparació. La Comprovació de Interferències en 3D, que està disponible per als controls de CNC de les Sèries 30i/31i Model A de Fanuc, està integrada en el nucli del CNC i fa ús d'elements geomètrics envoltants (plànols, paral·lelepípedes rectangulars i cilindres) que es defineixen en totes les àrees on hi ha risc de col·lisió. El control de CNC té en compte aquesta informació espacial, juntament amb les dades actuals de l'eina, en el càlcul dels moviments dels eixos. Simultàniament a la interpolació dels eixos, la CPU principal calcula tots els objectes dins del model d'interferències en cicles de 4ms. Quan existeix la possibilitat d'una col·lisió, la màquina s'atura, ja que l'últim pas de la interpolació abans d'entrar en una figura geomètrica determinada no es realitza. Atès que la comprovació d'interferències només ha d'examinar petits volums de dades, no influeix en el mecanitzat.

Els sistemes en línia integrats en el CNC - com la Comprovació de Interferències en 3D de Fanuc - poden monitoritzar els moviments reals de la...
Els sistemes en línia integrats en el CNC - com la Comprovació de Interferències en 3D de Fanuc - poden monitoritzar els moviments reals de la màquina eina en temps real i evitar les col·lisions amb pràcticament el 100% de seguretat.

La Comprovació de Interferències en 3D és fàcil d'utilitzar. Les dades geomètriques necessàries poden introduir-se en el CNC, i les dades d'eina són automàticament transferits. En casos complexos, però, és més còmod'i fins a un 40% més ràpid, calcular i visualitzar la configuració en un PC mitjançant el programari auxiliar desenvolupat per Fanuc. Aquest programari també permet l'intercanvi de dades amb sistemes CAD de 3D.

La Comprovació de Interferències en 3D gaudeix de gran èxit - nombrosos fabricants de màquines eina, com Stam, PCI, Cincinnati LAMB, Chiron, Hamuel, Wilhemin, Maier, Recomatic, Waterjet, Heckert, Heller i Biglia estan instal aquest programari anticolisión. Aquests fabricants confirmen que cada vegada són més els usuaris finals que demanen específicament la Comprovació de Interferències en 3D per protegir el seu mecanitzat.

En casos complexos és més còmod'i fins a un 40% més ràpid...
En casos complexos és més còmod'i fins a un 40% més ràpid, calcular i visualitzar la configuració en un PC mitjançant el programari auxiliar desenvolupat per Fanuc. Aquest programari també permet l'intercanvi de dades amb sistemes CAD de 3D.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis