Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aljarafesa instala equipos de Alfa Laval en su depuradora Guadalquivir

Aljarafesa instal equips d'Alfa Laval en la seva depuradora Guadalquivir

04/03/2009

4 març 2009

L'estació depuradora d'aigües residuals (Edar) Guadalquivir de Aljarafesa, situada a la comarca del Aljarafe sevillà, compta ara amb un dels sistemes més avançats per a la gestió del procés de deshidratació d'aigües residuals. El fang extret s'utilitza per a usos agrícoles en diferents zones de la província de Sevilla. Aljarafesa ha en el vostre Edar a Palomares del Río (Sevilla) uns nous decantadors centrífugs i un sistema de monitorització i automatització d'aquests, 'Octopus', que permet reduir al mínim l'operació manual de la planta. Tota la maquinària instal·lada és de Alfa Laval.

Gràcies a aquests equips, el fang procedent de la digestió anaerobi ha augmentat la seva concentració des d'un 3 fins a un 20/22%, la qual cosa facilita la seva evacuació en camions, redueix sensiblement els costos de transport i, a més, permet la reutilització dels mateixos per a usos agrícoles. A més, 'Octopus' minimitza la supervisió per part d'operadors i permet connectar el sistema en hores en què el consum elèctric és més barat, el que proporciona importants estalvis econòmics.

El sistema de monitorització 'Octopus' i els nous decantadors proporcionen importants estalvis, ja que el transport de llots és un dels costos més elevats d'una estació depuradora. Un altre dels avantatges de la nova instal·lació és que ha millorat sensiblement les condicions de treball dels empleats de la planta, reduint la intervenció dels operadors a la mínima expressió.

El fang sec produït en aquesta instal lació es destina actualment a l'aplicació directa agrícola, un dels usos que estan regulats en la comunitat autònoma andalusa i aquest és l'únic ús que se li està donant a tot el fang produït en aquesta planta i en totes les plantes de depuració d'aigües residuals que té Aljarafesa a Andalusia.

Un dels decantadors instal·lats a la Edar de Aljarafesa
Un dels decantadors instal·lats a la Edar de Aljarafesa.

Empreses o entitats relacionades

Alfa Laval Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis