Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Stäubli Plastics, en Plast 2009
Pavelló 24, estand D 14

STAUBLI Plastics, en Plast 2009

Redacció PU26/02/2009
STAUBLI Plastics presenta a la fira una àmplia mostra de robots preparats per a una ràpida integració. La companyia donarà a conèixer nous productes, un petit, veloç i precís robot Scara RS20 i un programari especialitzat en la descàrrega de màquines injectores, Valplast.

Gamma TX / RX Plastics

Els robots de 6 eixos STAUBLI TX i RX, reconeguts entre altres coses per la seva velocitat, repetitibilitat, rigidesa i opcions de muntatge en sostre / paret o sòl, disposen d'una línia germana pensada i dissenyada per a les aplicacions de descàrrega de màquines injectores.

Coneixent l'aplicació, s'ha buscat la màxima facilitat per la seva integració amb l'ànim de reduir els temps i costos de la seva instal·lació i, sobretot, la facilitat per crear nous programes de desemmotllament.

Imagen

Per això s'ha dotat el robot de la capacitat de connectar-se a la màquina injectora a través d'una connexió Euromap 12, Euromap 67 o SCI a part dels ja coneguts interfícies Ethernet, USB, RS232, busos de camp (Device Net, Profibus, CANopen / Modbus) o les tradicionals entrades / sortides digitals.

Per avançar en la senzillesa, STAUBLI presenta un nou paquet de programari anomenat Valplast, que executant des del propi controlador CS8C permet programar nous cicles de descàrrega de forma ràpida a través de la pròpia consola de programació SP1.

La gamma de robots Plastics, amb un radi d'acció des de 515-2010 mm i una excel lent accessibilitat, estan preparats per realitzar les més diverses tasques abans o després del desemmotllament (per exemple, col·locació d'inserits, mecanitzat, inspecció, muntatge, tampografia, etiquetatge, desbarbat, encolat, ...). Tot dins d'una àrea d'acció reduïda en què l'equip es mourà amb precisió i rapidesa.

Nou robot Scara STAUBLI RS 20

RS20, un robot únic en la seva classe, molt compacte i construït per a processos que requereixen alta velocitat. Dissenyat íntegrament per STAUBLI, amb unes qualitats i característiques equivalents als altres robots de la gamma en termes de prestacions i robustesa permeten moure càrregues de fins a 1 kg de pes en una àrea de treball d'aproximadament un A3, Ràdio d'acció 220 mm i recorregut de 100 mm, amb una repetitibilitat de 0,1 mm. Tot això en un braç contingut en grandària i pes. Sens dubte, un element indispensable per a molts muntatges i manipulacions.

foto

Empreses o entitats relacionades

Stäubli Española, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAX JornadasAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis