Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Eurochiller (Maquinaria Termo Plástico), en Plast 2009
Pavelló 15, estand A04 - Pavelló 22, estand C25

Eurochiller (Maquinària Termo Plàstic), en Plast 2009

Redacció PU18/02/2009

18 febrer 2009

Sempre sensible a les qüestions encaminades a protegir el medi ambient, la marca italiana Eurochiller , comercialitzada a Espanya per Maquinària Termo Plàstic , respon a aquesta necessitat mitjançant la presentació a Plast 2009 d'una màquina anomenada ECF - Eco Free Cooler que combina l'estalvi d'energia subministrada per una bateria 'dry-cooler' amb l'eficiència tèrmica de la calor produïda per una torre d'evaporació.
El sistema EFC s'ha dissenyat i desenvolupat aplicant el principi de modularitat, que permet la combinació de mòduls després d'un inicial, el que garanteix al comprador el doble avantatge que prové de la capacitat de calibrar la inversió a les necessitats del moment, sense excloure possibles expansions futures pensant en les noves necessitats de refrigeració associades amb augments en la producció.

Totes les aplicacions que actualment estan administrades a través de torres d'evaporació es poden substituir fàcilment per aquesta innovadora màquina que ofereix l'avantatge de treballar sense consum d'aigua i en circuit tancat: d'aquesta manera s'evita que l'aigua sigui sotmesa a contaminació pel gas, bacteris o carbonat de calci, el que protegeix encara més la neteja dels intercanviadors de calor i dels condensadors per aigua dels refrigeradors.

Temperatures a prop del valor del bulb humit

EFC s'utilitza en tots els processos industrials on es necessiti aigua entre 0 i 30 ° C i, per tant, és possible, gràcies a aquest nou sistema de refrigeració, garantir temperatures prop del valor del bulb humit. Si es connecta als mini-batxiller de la sèrie MCHILL, el sistema EFC podrà crear un sistema de refrigeració a diferents temperatures per a motlles i intercanviadors de calor de màquines d'injecció.

D'altra banda, la seva combinació amb les unitats de la sèrie ABF específicament dedicades a la extrusió, permet al sistema EFC mantenir un alt rendiment fins i tot en condicions ambientals extremes (45 º C) permetent al ABF una refrigeració òptima sense pèrdua de rendiment.

Sistema EFC
Sistema EFC.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis