Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a KraussMaffei (Coscollola Comercial), en Plast 2009
Pavelló 24/P1, estand A25/B24

KraussMaffei (Coscollola Comercial), en Plast 2009

17/02/2009
Krauss Maffei, representada a Espanya per Coscollola Comercial, presenta a la Plast de Milà les últimes innovacions en tres de les tecnologies de processos més importants utilitzats en les indústries del plàstic i cautxú: extrusió, reacció i injecció. En extrusió, es poden veure les novetats de Krauss Maffei i Berstorff, conjuntament, sota l'eslògan 'Kraus Maffei Berstorff - joined skills in extrusion technology', la nova companyia creada el 2007.

Alguns dels protagonistes de l'estand seran les tendències i innovacions de l'extrusió de tubs, desenvolupaments en la fabricació de perfils i el futur de l'extrusió amb escumat físic. Els visitants podran conèixer més de prop les últimes notícies en aquests camps d'aplicació, el concepte d'enginyeria d'extrusores de doble cargol i les màquines estàndard per a la producció de plaques, pel lícules i panells per sostres.

També donarà a conèixer el procés de reacció: pintat en motlle de peces LFI integrat en la producció.

Pintat en motlle, una interessant novetat

Aquest nou procés de pintat en motlle, subministrat per Krauss Maffei per produir cobertes de motors per a tractors, ja es troba en producció. Les cobertes, fabricades de fibra reforçada PUR en un procés de LFI, aporten l'acabat de superfície d'alta lluentor a la peça.

Els assaigs de durabilitat, 12.000 hores en operacions agrícoles, han mostrat que les cobertes de motors són robustes i de llarga durada. Poden suportar temperatures fins a 100 ° C i mostren unes excel lents propietats mecàniques. El nou procés de producció té altres avantatges, per exemple, s'obté un color exacte de les cobertes de motor i del frontal injectat, així com la possibilitat d'integrar inserits de metall en els processos de producció. A més, el canvi de color és extremadament simple, el que permet una gran versatilitat de producte.

Capçal de mescla per a fibres llargues
Capçal de mescla per a fibres llargues.

Krauss Maffei mostrés una mostra de coberta de motor de tractor amb la seva innovadora tècnica a l'estand de la fira i ampliarà qualsevol informació sobre altres desenvolupaments en tecnologia de reacció per als sectors d'automoció, aïllament, electrodomèstics i utillatges que sol·licitin els visitants.

Nova sèrie AX, el rendiment de l'elèctrica a un preu més econòmic

D'altra banda, també l'estalvi energètic serà protagonista a la fira italiana. Gràcies a la nova sèrie totalment elèctrica AX es pot millorar en un 60% l'eficiència energètica i aconseguir un 25% menys d'espai ocupat. En una cèl·lula de producció totalment tancada i automatitzada, la nova sèrie d'injectores pot ajudar a reduir costos de fabricació en aplicacions estàndard. Les màquines totalment elèctriques de 500-3500 kN combinen la provada mecànica del tancament de genollera amb la facilitat de maneig per a l'operari. La política de preus competitius i els curts temps d'instal lació per a la sèrie AX proporcionaran més grans reduccions del total de costos a l'usuari. Aquesta família d'injectores augmenta el catàleg de màquines de l'empresa, afegint màquines totalment elèctriques a preus més ajustats per a aplicacions estàndard.

Sèrie AX
Sèrie AX.

A la Plast 2009, una injectora AX 100-1380 ambuna robot lineal LRX 50 totalment integrat fabricarà tires connectores de PA 66 per a sistemes elèctrics en l'automoció amb un cicle de només 11 segons.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis