Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva generación de robots para cargas pesadas, el RX200
El robot de STAUBLI pot manipular càrregues de 100 fins a 130 quilograms

Nova generació de robots per a càrregues pesades, el RX200

Redacció PU17/12/2008
STAUBLI Robotics, fabricant d'innovadors i tecnològicament avançats robots per entorns industrials i de sala blanca, presenta la introducció d'un nou model per a càrregues pesades, el RX200.

17 desembre 2008

Els nous models RX200 i RX200L corresponen a una nova generació de robots d'altes prestacions en versió estàndard i llarg abast (L) respectivament.

Poden manipular càrregues de 100 fins a 130 quilograms amb un abast màxim de 2.194-2.594 mm amb bones prestacions en velocitat i rapidesa i, sobretot, amb un màxim volum de treball com estan acostumats els robots STAUBLI de la sèrie TX i RX. Aquests robots, amb sis graus de llibertat, disposen d'una estructura completament tancada per garantir robustesa en ambients hostils i facilitar la seva neteja.

STAUBLI XR200
STAUBLI XR200.
Els robots venen equipats amb el contrastat controlador CS8 que gràcies a la seva avançada tecnologia s'ha convertit en una referència per a aplicacions on es requereixen complexos processos de control

Amb una velocitat màxima de 12,5 metres per segon són equips adequats per a múltiples aplicacions tant industrials com en sala blanca, incloent la manipulació, paletitzat, 'pick & place' i càrrega / descàrrega de màquines injectores / eina.

Els robots venen equipats amb el contrastat controlador CS8 que gràcies a la seva avançada tecnologia s'ha convertit en una referència per a aplicacions on es requereixen complexos processos de control. El llenguatge de programació utilitzat, Val3, s'adapta perfectament al moviment del robot i obre nombroses possibilitats per a la comunicació amb la resta d'equipament a través de busos de camp, Ethernet o ModBus.

"Tenim grans expectatives obertes al RX200 que recentment hem presentat en primícia en l'última edició de Automatica a Munic. Aquest nou robot serà el complement ideal per a la nostra gamma d'equips dins del rang de 100 quilograms de càrrega portada amb una elevada rapidesa, precisió, compacte i fiable. El RX200 tindrà una gran acceptació en sectors com l'automoció, solar, plàstics, foses i per descomptat en els nostres sectors més clàssics, com les sales blanques i indústries / enginyeries del sector mèdic i farmacèutic "diu Manfred Hübschmann, director de vendes mundial de STAUBLI Robotics.

STAUBLI Robotics fabrica robots innovadors i tecnològicament avançats
STAUBLI Robotics fabrica robots innovadors i tecnològicament avançats.

Empreses o entitats relacionades

Stäubli Española, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis