Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Comher celebra su XIV jornada de puertas abiertas en Barcelona

Comhairle celebra el seu XIV jornada de portes obertes a Barcelona

13/11/2008

13 novembre 2008

Comhairle, SL celebra el seu desè quarta edició de la jornades de portes obertes a la seva seu de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) del 19 al 22 de novembre. L'horari de les jornades serà de 10 a 20 hores sense interrupcions i el dissabte de 10 a 14 hores. Com en edicions anteriors, el visitant podrà veure algunes de les novetats i altres màquines en funcionament.
Entre les màquines que es podran veure, destaquen els torns horitzontals: Lynx 220 (també amb eines motoritzades), Puma 240, Puma 280L (també amb eines motoritzades), Puma 400B, Puma 480 i Puma 700 (grans dimensions).

També podrà conèixer el torn vertical model VT (fins a 1270 mm de volteig), els centres de tornejat multitasca TT, MX i TL així com els centres de mecanitzat horitzontals i verticals en els quals destacarà la nova sèrie DNM.

Els visitants també podran conèixer màquines d'electroerosió de fil submergides, Robotcut 0iD i Robocut 1iD (amb controls tàctils Fanuc 310i), els centres de mecanitzat d'alta velocitat i altes prestacions Robodrill T21iF i Robodrill T21FL de Fanuc, els centres de mecanitzat vertciales màquines pont Hartford, MVP10AD, MVP13AD, LG-800SP, LG-1000SP, VCM1270SP, PRO-1000SP i PRO-1000AG/Heidenhain. Així mateix, Comhairle presentarà les rectificadores d'alta precisió planes i cilíndriques de Okamoto i robots de Fanuc de Robotics per a l'alimentació de màquina CNC i aplicacions de visió artificial.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis