Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Barberán presentó sus nuevas máquinas para la madera en la 21 edición de Xylexpo
Barberán en Xylexpo 2008

Barberán va presentar les seves noves màquines per a la fusta en la 21 edició de Xylexpo

Redacció Interempreses17/10/2008

17 octubre 2008

Barberán SA, empresa especialitzada en solucions en sistemes d'envernissament, impressió, recobriment, polit, laminat, post-format i amb una àmplia gamma de maquinària complementària, va presentar les seves novetats en Xylexpo New 2008.
Entre les diferents novetats que van presentar es troben les següents:

1. Línia automàtica per a la fabricació de perfils angulars (marcs de porta ajustables, marcs per a quadres, etc.) Utilitzant una nova màquina cantonera doble que encua dos llistons laterals (dret i esquerre) a un llistó central principal de més amplada. Aquest grup de llistons, un cop arrodonits els cants vius, recoberts amb foli o xapa i sanejats els extrems perquè la peça quedi a la longitud desitjada, un tall central separa els dos perfils angulars. D'aquesta manera, els metres lineals que produeix aquesta línia han de ser multiplicats per dos (doble capacitat de producció).

2. Instal·lació per al recobriment de laterals de calaix a alta velocitat, amb la particularitat de poder recobrir aleatòriament calaixos de diferent longitud. Aquests són encolats per ambdós extrems (cap i cua) durant la seva alimentació a la línia de recobriment. Ja que els panells entren a la recubridora enganxats uns amb altres, no importa en quin lloc es produeixi el tall de separació, de manera que tampoc importa la longitud de cada un d'ells. A la sortida de la màquina, tots els panells apareixen a la longitud programada per l'operador.

3. RP-30: apta per cua termofusible EVA, xapa de fusta i foli de paper.

4. Models millorats de talladora de foli, el model TF és adequat per tallar bobines amples de paper o PVC mitjançant ganivetes de tall mentre aquesta és desbobinat i els segments tallats, rebobinats l'altre costat de la màquina. I també va presentar el model TP-1, que talla bobines de paper mitjançant serra circular.

5. Recubridora de motllures, model PL-32-D, que combina la gran capacitat de producció d'un dels models de recubridora més venut, amb la flexibilitat que proporciona la capacitat d'intercanviar la zona de recobriment per una altra preparada per a un altre tipus de perfil en tan sols uns minuts.

6. Versió PUR de les seves conegudes recobridores modulars, la recubridora PUR-33-L ha estat especialment dissenyada per treballar amb cues PUR, xapa de fusta suportada en bobina, foli de paper i PVC. La cua PUR és fosa i subministrada al capçal aplicador mitjançant un fusible de l'empresa Melton.

Imagen

8. Gràcies al nou vernís termofusible desenvolupat per la companyia Kleiberit i la nostra experiència en el disseny i millora de sistemes d'aplicació, l'any passat, durant la fira Ligna a Hannover, vam tenir el plaer de presentar, per primera vegada, una línia per al envernissat termofusible de xapa de fusta en bobina. Ara, la nostra empresa va més enllà presentant una vegada més aquesta línia, però amb la possibilitat d'envernissar xapa de fusta en fulls també.

9. Línia de recobriment composta per un alimentador, una recubridora de motllures model PL-32 amb un alimentador automàtic doble de fulles de xapa, que aconsegueix la menor separació possible entre perfils, pel que al final del dia, es produeixen més metres de motllura. A la sortida d'aquesta línia estarà col·locada una serra de tall al vol per altes velocitats, model STX-80, la qual talla els dos extrems per sanejar i obtenir la motllura a una longitud fixada per l'operador.

10. Nou sistema per al posformada dels costats dels panells, aconseguint doblar gruixudes fulles de laminat amb cants d'un radi de fins a 1,6 mm. Aquest sistema s'aplica cua PUR mitjançant pistoles i un fusible Nordson.

11. Línia d'indexació composta per un transport d'entrada, una encoladora PUR, una taula d'indexació, una calandra de premsat i una taula de sortida per panells de fins a 1400 mm d'ample. Aquesta línia inclou un nou sistema per al posicionament automàtic del full, que fa l'operació més fàcil, ràpida i precisa que en els sistemes convencionals d'indexat manual.

12. Capçal aplicador de cua PUR d'última generació.

13. Versió millorada de la seva màquina impressora digital, model BIJ-400. Després de la seva exitosa presentació durant la fira Ligna de l'any passat, per la qual rebem el primer premi a la innovació tecnològica, aquesta impressora ha estat modificada d'acord amb els últims avenços en programari gràfic. Gràcies al nou sistema de "raster image processing" (RIP) la precisió del color, resolució i velocitat han estat millorades fins al seu màxim nivell.

14. Línia d'envernissat i assecat per a productes ultraviolada.

15. Envernissadors a corró: model BRB-1400, amb túnel de llums infraroges per a productes a l'aigua. I model BRB2-1400, seguit d'un túnel UV, model HOK-14 / 2, amb dos llums de 80 W / centmímetros per productes ultraviolada.

16. Impressora per a impressió indirecta d'altes prestacions model PM-1400 per a grans produccions i altes velocitats.

18. Econòmica línia de laminació compacta, model Ecolino per panells fins a 1300 mm d'ample utilitzant cues termofusibles EVA. Els panells són raspallats a l'entrada, encolada la seva superfície, aplicat el foli i separat a la sortida mitjançant un sistema de tall.

19. Impressora indirecta lleugera i econòmica, model KB-2, que ofereix una qualitat d'impressió excel lent a un preu molt competitiu.

20. Nou robot amb sistema de polvoritzat rotatiu, model B8 amb vuit braços i fins a 16 pistoles.

21. Laminadora-posformada Speed Press modificada en aquesta ocasió per probar amb un nou i innovador material de recobriment.

foto

Empreses o entitats relacionades

Barberán, S.A.
Nordson EFD - Nordson Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis