Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La incorporación de la HP2500 de Dimegra aumenta y mejora la oferta de servicios de mecanización de chapa fina
Dimegra confia a Metalls i Formes l'adquisició d'una punxonadora Tailift

La incorporació de la HP2500 de Dimegra augmenta i millora l'oferta de serveis de mecanització de xapa fina

Redacció Metalunivers08/10/2008
La granadina Dimegra, en línia amb els seus plans de diversificació, complementa la seva activitat com a fabricant i distribuïdor d'elements elèctrics i climatització amb l'ampliació de l'oferta de treballs amb xapa a format.

"Busquem créixer com a proveïdors industrials tant quantitativa com qualitativa, centrant l'esforç en incrementar la nostra flexibilitat i capacitat productiva" afirma el seu gerent, Jesús Jiménez.

Així de contundent s'expressa Jiménez al explicar les raons de la seva decisió, entre les quals també destaca la confiança en Metalls i Formes per la seva reputació, contrastada en multitud de referències al llarg dels seus 25 anys de trajectòria.

HP2500 és una punxonadora integrada per components estàndard de primeres marques europeu-japoneses acoblats a Taiwan a una rígida estructura en pòrtic

Les 30 t de força hidràulica juntament amb un camp de treball (sense reposició) de 2500x1500 mm i una torreta de 40 estacions permetrà a Dimegra emprendre una gran diversitat de mecanitzacions amb alta productivitat en xapa de fins a 6,35 mm.

Conceptualment, HP2500 és una punxonadora integrada per components estàndard de primeres marques europeu-japoneses acoblats a Taiwan a una rígida estructura en pòrtic. L'utillatge és del tipus Torreta Alta i la qualitat és present en tots els elements clau, Fanuc aporta el CNC, els servomotors AC per moure el AutoIndex i els eixos XY, a Bosch se li deu gran part dels elements pneumàtics, les alemanyes H + L i Hydac s'encarreguen de l'avançada hidràulica, Schneider Electric subministra els borneras i pulsatería de l'armari elèctric, mentre que el soft procedeix de Lantek. El conjunt resultant és una robusta màquina de 14 t de pes capaç de realitzar punxonats de precisió assegurant l'alineació del punxó en qualsevol circumstància.

Especial atenció s'ha dedicat a l'equipament, ja que de sèrie la màquina ve dotada d'elements de seguretat i ergonomia fins ara propis de punxonadores d'altes prestacions, com els sensors de distorsió, l'ajuda per manipulació d'utillatge pesat, la lubricació automàtica o el setembre d'útils d'alineació.

Punxonadora HP2500
Punxonadora HP2500.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis