Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fanuc Roboshot aborda mejoras para lograr un mayor ahorro energético
Les injectores elèctriques Fanuc Roboshot estaran presents a Equiplast a l'estand de Guzmán Polímers, pavelló 4, estand C-369

Fanuc Roboshot aborda millores per aconseguir un major estalvi energètic

Redacció PU03/10/2008

3 setembre 2008

Fanuc Roboshot Europe, representada a Espanya per Guzmán Polímers , atribueix la forta empremta de les Roboshot sèrie B en el mercat europeu a la seva filosofia global basada en la precisió, repetitivitat i traçabilitat amb què actuen les seves màquines d'injecció elèctriques, sense oblidar el seu compromís amb el medi ambient i l'estalvi energètic.
Imagen
'La tecnologia té una història, però els enginyers no tenen passat: han inventar coses noves constantment'. Amb fidelitat a aquest principi, a la central de la signatura Fanuc es creen contínuament noves solucions per a productes industrials d'alta tecnologia. El 1984 es va iniciar, amb la sèrie Autoshot, el desenvolupament de la màquina d'emmotllament per injecció totalment elèctrica.

'Preservar per al futur la natura i els seus recursos': aquest és el principi sota el qual actua Fanuc durant la fabricació dels seus productes. Amb un baix consum de corrent i aigua de refrigeració, els productes Fanuc ajuden a estalviar energia, contribuint així a mantenir net l'entorn.

La sèrie B de Roboshot ha desenvolupat de nou la unitat de tancament i la unitat d'injecció. Permet acomodar motlles més grans evitant deformacions i operacions d'injecció més suaus i ràpides. Com a resultat de l'augment de l'extensió horitzontal de la distància de les columnes, per exemple de 320 a 360 mm per a les de 50 tones i de 420 a 460 mm per a la de 100 tones, ha incrementat la rigidesa per suportar motlles molt més pesats i més complexos. S'ha adoptat una estructura de dues peces al plat mòbil i la lleugera deformació del plat se suprimeix mitjançant la concentració de la força de tancament al centre. D'aquesta manera, amb l'aplicació uniforme de la força de tancament en el motlle es fa possible l'emmotllament estable de peces injectades de precisió.

La sèrie B de Roboshot permet acomodar motlles més grans evitant deformacions i aconseguint operacions d'injecció més suaus i ràpides
Les màquines de la sèrie B ofereixen una major varietat de velocitats d'injecció en els models de 50 i 100 tones, 200 mm / s, 330 mm / si 500 mm / s per cobrir un rang més ampli d'aplicacions. Una acceleració ràpida s'aplica comunament a cada velocitat d'injecció i l'ajust de les condicions de moldeig és més fàcil per a l'usuari. A més, la sèrie B manté característiques com la intel ligència artificial de Fanuc (AI) per a la protecció de motlle i expulsió de peça. L'aplicació conseqüent de la intel ligència artificial permet, per exemple, la regulació de la corba de pressió per a l'obtenció de peces d'una qualitat elevada i constant, la regulació de la qualitat òptima i reproduïble de la fusió i una protecció de motlles altament eficaç. S'aconsegueix un 70 per cent d'estalvi en reparacions de motlle i major durada del temps de vida de la màquina.

El sistema és adequat per a peces de precisió amb funcions de pre-injecció molt més precises, així com per LSR (injecció de silicona) reduint temps de cicle i evacuant el gas generat.

Utilitza un control d'acceleració constant per a un emmotllament estable a temps d'injecció més curts. La ràpida acceleració aconsegueix un ompliment d'alta velocitat de parets fines, i el control simultani del moviment de 'pre-injecció' i de la funció de 'obertura de tancament simultani' redueix fins i tot més el temps de cicle.

La funció única de control de barreja de Fanuc, utilitzant sensors digitals de pressió d'alta resolució, incrementa l'estabilitat i minimitza les variacions de pes.

Nova Fanuc Roboshot Sèrie B

1 / 3 d'estalvi de consum d'energia: el consum de potència d'una màquina Roboshot no arriba a una tercera part del consum d'una màquina d'emmotllament per injecció hidràulica equiparable.

1 / 10 d'estalvi d'aigua: la màquina Roboshot només necessita aigua per a la regulació de la refrigeració de la zona de deformació.

Més eficiència: els servomotors de Roboshot treballen de forma molt eficient, ja que només funcionen durant la funció necessària amb la potència requerida.

Major facilitat d'ajust de les condicions de motlle i major estabilitat amb la mínima desviació de pes en la injectada. Amb les funcions backflow monitor i Precise Metering 2 & 3.

Moviments paral·lels il limitats: mitjançant els processos de moviment paral·lels s'estalvia temps i s'aconsegueix un cicle més ràpid, però fluid, tot això amb la màxima qualitat de les peces.

Moviments suaus: gràcies a les rampes d'avanç i frenat regulades, es garanteixen uns moviments de la màquina amb escassa vibració.

Nivell de soroll: gràcies als accionaments elèctrics de Roboshot, emmotllament per injecció en condicions de producció silencioses.

Imagen
L'Euromap 63 està ara integrat en les Fanuc Roboshot. El control mitjançant ordinador o el maneig de les dades d'operació incloent la gestió de la producció, el procés d'enregistrament de dades, de comandes i la planificació de motlles, així com l'assegurament de la qualitat i de la documentació estan totalment incorporats, i aquestes màquines es poden integrar fàcilment en els sistemes existents de gestió de dades.

Els usuaris de la seriï B apreciaran el potent control CNC unit a una avançada tecnologia Servo. S'ha augmentat la grandària de la pantalla del sistema de control (des de 12.1 a 15 polzades) donant-li un nou estil de presentació de pantalla, més proper a l'aparença habitual dels sistemes de màquines d'injecció.

La seriï B està disponible al mercat europeu amb set forces de tancament: 15, 30, 50, 100, 150, 250 i 300 tones.

A més, estan certificades ISO9001, ISO14001 d'acord als estàndards de seguretat de Japó, USA i Europa.

El desenvolupament i producció de les màquines Roboshot té lloc exclusivament en la planta d'Oshino-emmuralla.

En 2001 es va posar en funcionament la nova planta de producció, amb una capacitat de 600 màquines al mes. Ja han estat instal·lades més de 34.000 màquines d'injecció Fanuc Roboshot al voltant del món.

foto

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Euromap c/o VDMA, FV KuG
FANUC Iberia, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

#1 - abraham rendon gastelum
18/01/2010 22:31:24
como puedo encontrar el manual de FANUC ROBOSHOT S2000 me contrataron como tecnico en moldeo y quiero aprender como operar y darles mantenimiento a estas maquinas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis