Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La técnica y experiencia de Stäubli al servicio de sus circuitos de regulación
Connectors per injectores

La tècnica i experiència de STAUBLI al servei dels seus circuits de regulació

Redacció PU02/09/2008
STAUBLI , especialitzada en maquinària tèxtil, connectors i robòtica, presenta els seus endolls per a la connexió dels circuits de regulació de màquines i dels motlles en premses d'injecció o bufat de termoplàstics.

Els endolls ràpids STAUBLI completament automatitzats per a la connexió fiable dels circuits de regulació de màquines i de regulació dels motlles en premses d'injecció o bufat dels termoplàstics, ofereixen una gran capacitat de maneig fins i tot en els espais més limitats o de difícil accés.

La gestió de l'espai al voltant de la premses d'injecció de termoplàstics sempre ha constituït una prioritat en l'àmbit del sector del plàstic. Les expectatives en matèria de productivitat, de reducció del temps de canvi de motlle, i d'accessibilitat als propis motlles fan que els seus equips annexos, com ara els endolls de circuits hidràulics o de refrigeració per aigua, siguin sovint difícils d'accedir.

La connexió STAUBLI CBI 06 ha estat especialment dissenyada per a aquest tipus d'aplicació. El seu concepte, patentat, ofereix gran una capacitat de maneig tant en l'acoblament com en el desacoblament. Diversos endolls poden muntar prop els uns dels altres, o sobre una placa mòbil.

Les connexions són completament automàtiques, d'una simple empenta, oferint sempre més capacitat de maneig: un concepte especialment adaptat a les connexions cegues i als accessos difícils.

La connexió STAUBLI CBI 06 ofereix gran una capacitat de maneig tant en l'acoblament com en el desacoblament on diversos endolls poden muntar prop els uns dels altres, o sobre una placa mòbil

La tecnologia anti-contaminació de cares planes del CBI 06 garanteix una estanquitat perfecta durant les operacions de connexió i desconnexió: no hi ha introducció d'aire en els circuits i no hi ha contaminació de l'entorn de treball.

El cabal és òptim per a unes dimensions mínimes gràcies al flux directe i sense turbulències del fluid.

L'endoll CBI 06 STAUBLI respon a les seves aplicacions per a tot tipus de fluids: olis sintètics i minerals així com l'aigua, el glicol i el vapor.

Fiable i robust, el CBI 06 s'adapta especialment a les fortes demandes mecàniques (vibracions, oscil·lacions) gràcies a l'ajustament màxim del mascle d'acoblament a l'endoll.

Imagen

STAUBLI també proposa tota una línia de productes dedicats al sector del plàstic i destinats a aportar una solució global a les seves necessitats en matèria de:

- Connexió ràpida dels seus circuits de regulació i circuits hidràulics

- Embridat de motlles

- Robòtica

Empreses o entitats relacionades

Stäubli Española, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAX JornadasAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis