Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Grupo Comher abre sus puertas a las empresas madrileñas

El Grup Comhairle obre les seves portes a les empreses madrilenyes

Ricard Arís10/06/2008
Entre el 29 i el 31 de març Comhairle va realitzar una jornada de portes obertes en les seves noves instal·lacions

El polígon industrial La Garena d'Alcalá de Henares, Madrid, va acollir la jornada de portes obertes de l'empresa comercial de maquinària industrial Comhairle , amb base a Barcelona, que acaba d'obrir una delegació a la capital.

El Grup Comhairle, que ja posseïa una delegació a Barcelona i una altra al País Basc, inaugura d'aquesta manera la seva tercera delegació per obrir-se camí en l'altiplà i en les dues Castelles. Tot i que ja fa dos anys que el grup opera a Madrid, segons el director gerent de l'empresa, Lluís Barnadas, l'objectiu de les jornades de portes obertes és comunicar als seus clients "Hola Madrid, estem aquí".

D'aquesta manera, el grup empresarial pretén donar una millor atenció al client en el centre i satisfer les seves necessitats, augmentant també el seu nivell de negoci. El Grup disposa ara del cinquè servei tècnic, després dels ja instal·lats a Barcelona, Castelló, País Basc i Saragossa. Així mateix, el grup català reforça els seus punts de suport de venda a la zona centre, sumant un més als que ja disposaven a València, Andalusia, Navarra, Astúries o Galícia.

El Grup Comhairle, creat a Barcelona fa 44 anys, és una empresa de capital familiar de 40 empleats que, tot i que els projectes són encara molt embrionaris, podrien plantejar futures delegacions a València ia Sevilla, a mig o llarg termini.

Després d'un any a Madrid, Comhairle ha volgut acostar-se als clients amb aquestes jornades
Després d'un any a Madrid, Comhairle ha volgut acostar-se als clients amb aquestes jornades.

Bona qualitat a bon preu

En Comhairle són especialistes en la comercialització de màquina-eina de precisió i amb la nova delegació pretenen tenir més presència, millorar el servei, donar una millor atenció al client, més immediata. Comhairle representa a empreses d'alt nivell com la coreana Doosan, la japonesa Fanuc, la taiwanesa Hartford o la també japonesa Okamoto. També compten amb empreses col·laboradores com Imcar.

En paraules del director gerent de Comhairle, Lluís Barnadas, aquestes marques orientals "ofereixen una alta competitivitat a nivell tècnic i econòmic". En aquest sentit, Barnadas va destacar la importància de poder oferir bons productes a un bon preu, com els que Comhairle ofereix, per poder destacar en el mercat. Així, el Grup Comhairle ofereix una gran varietat de màquines-eina com diferents centres de mecanitzat i una bona mostra torns verticals i horitzontals, de màquines d'electroerosió, rectificadores de pont, rebladores radials (hidràuliques i pneumàtiques) o torns CNC.

Els centres de mecanitzat vertical, torns CNC o torns multieix de Doosan són només part de l'oferta de Comhairle.

En definitiva, aquest Grup ofereix múltiples solucions, una acurada selecció de models i importants existències que fan possible veure i estudiar cada màquina en visió real. També realitzen presentacions amb les últimes novetats de les seves firmes representades. Com en aquesta ocasió, el grup sol celebrar periòdicament jornades de portes obertes en què professionals altament qualificats fan demostracions als clients dels models més recents.

Francisco Rivera, responsable de vendes de Comhairle, atén a uns assistents
Francisco Rivera, responsable de vendes de Comhairle, atén a uns assistents.
Una de les màquines Doosan exposades en Comhairle, equipada amb robot Fanuc
Una de les màquines Doosan exposades en Comhairle, equipada amb robot Fanuc.

Empreses o entitats relacionades

Centrocar Spain, S.L.
FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis