Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alfa Laval crece un 82% en el sector petrolífero en 2007
La companyia ha obtingut una cartera de comandes per import superior als 6,5 milions d'euros

Alfa Laval creix un 82% en el sector petrolífer el 2007

Redacció Interempreses05/06/2008

5 juny 2008

Alfa Laval Iberia , companyia especialitzada en equips per a la indústria, ha obtingut en l'últim any una cartera de comandes per import superior als 6,5 milions d'euros en la seva unitat de negoci de la refinació petrolífer, fet que suposa un augment del 82 per cent respecte a l'any anterior.

Després de l'adquisició de la marca francesa Packinox el 2005, Alfa Laval va crear aquesta divisió especialitzada, el que ha permès a la filial espanyola de la multinacional sueca consolidar-se en el mercat de la refinació petrolífer, ampliant significativament les seves comandes i clients en aquest sector industrial.

Aquesta unitat de negoci està dedicada a donar servei tant a les refineries en els seus programes diaris de millora i manteniment, com a les enginyeries i contractistes dedicats a la construcció de noves plantes o la remodelació de les ja existents. Segons Andrés Fernández de Castro, Gerent d'aquesta divisió, "l'equip local de vendes treballa estretament amb les refineries de petroli líders en el mercat espanyol, així com amb els principals contractistes espanyols que duen a terme projectes d'exportació a diferents països en els quals aquest mercat es troba en plena expansió ".

L'alt cost del cru, a causa de la crisi existent en els països productors, així com els acords de Kyoto per a la protecció del medi ambient, han obligat a les empreses a incrementar les seves inversions per a la conservació de l'energia. Aquesta conjuntura, explica la companyia, unida a la creixent competitivitat en la indústria de la refinació, ha obligat a les companyies del sector a operar de manera més eficient i econòmica.

L'energia pot suposar fins a un 50% dels costos operatius en operacions de refinament

L'energia és essencial en la majoria de les operacions de refinament i pot suposar fins a un 50 per cent dels costos d'operació. Un baix rendiment energètic implica un elevat cost, a més de generar un alt impacte mediambiental; l'aprofitament de l'energia tèrmica mitjançant la seva reutilització en diferents processos és, per tant, clau a l'hora d'optimitzar les operacions de refinament.

La tecnologia desenvolupada per Alfa Laval permet la reutilització de l'energia, optimitzant així el seu ús. Així mateix, Alfa Laval subministra equips per als processos de producció de la nova generació de combustibles nets que les companyies estan implementant en el mercat.

Empreses o entitats relacionades

Alfa Laval Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced Machine ToolsX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis